Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mama do tej pory jak wspomina tą sytuację to mówi że biegła jakby wszystkie diabły ją goniły. Na szczęście nic się nie stała - chyba tylko cudem bo ten parapet to naprawdę wąski (może z 10cm). Do tej pory nie wie jak to możliwe żeby się wspiął tam. Mój brat zresztą był zawsze bardzo leniwy (poziom cukru w porządku) i np. potrafił zasnąć na wycieraczce bo już nie zdążył zapukać.
Bardziej czuję jednak wieczorem jak się kładę spać.
Ja zmoimi dziewczynkami mialam podobna intuicje że jak tylko za długo były cicho w mojej głowie juz światełko sie świeciło ze może na jakis szlaony pomysł ktoras wpadła .ja niedawno podobnego stresa miałam jak u teściowej z małym byliśmy. SIedzieliśmy sobie wszyscy w salonie, a mały spobie pobiegł do pokoju obok. Ja po 2 min mówie do męża żeby poszedl zobaczyć co on tam robie. Usłyszałam tlyko że przesadzam i pewnie siedzi i książeczki ogląda. po 5 min mówie że coś za cicho jest i żeby zobaczył co jego synek wymyślił. znowu mnie zbywa, niew ytrzymałąm i poszła zobaczyć. A maly sobie na parapet wlał z kanapy i okno otwiera w najlepsze.
Zbyt długa cisza jak jest to zawsze coś złego zapowiada się.