Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama do tej pory jak wspomina tą sytuację to mówi że biegła jakby wszystkie diabły ją goniły. Na szczęście nic się nie stała - chyba tylko cudem bo ten parapet to naprawdę wąski (może z 10cm). Do tej pory nie wie jak to możliwe żeby się wspiął tam. Mój brat zresztą był zawsze bardzo leniwy (poziom cukru w porządku) i np. potrafił zasnąć na wycieraczce bo już nie zdążył zapukać.
Bardziej czuję jednak wieczorem jak się kładę spać.
Ja zmoimi dziewczynkami mialam podobna intuicje że jak tylko za długo były cicho w mojej głowie juz światełko sie świeciło ze może na jakis szlaony pomysł ktoras wpadła .ja niedawno podobnego stresa miałam jak u teściowej z małym byliśmy. SIedzieliśmy sobie wszyscy w salonie, a mały spobie pobiegł do pokoju obok. Ja po 2 min mówie do męża żeby poszedl zobaczyć co on tam robie. Usłyszałam tlyko że przesadzam i pewnie siedzi i książeczki ogląda. po 5 min mówie że coś za cicho jest i żeby zobaczył co jego synek wymyślił. znowu mnie zbywa, niew ytrzymałąm i poszła zobaczyć. A maly sobie na parapet wlał z kanapy i okno otwiera w najlepsze.
Zbyt długa cisza jak jest to zawsze coś złego zapowiada się.