Wspøłczuje tych upałøw tutaj tem utrzymuje sie jakos w 20stopni ale pewnie jeszcze wszystko przed Nami
.
Co do niezdarnosci w ciazy to w tej odpukac jak na razie sie trzymam ale w poprzedniej odwaliłam numer zycia:-).Rano wstawałam codziennie zeby M zrobic kawe sobie herbate i tak gadmy ja sie zamysliłam i wode zamiast do kubka z herbata wlałam do słoika gdzie ja przechowywałam była to najmocniejsz herbatka w zyciu
.
I tez jestem za nowym watkiem tylko kto zacznie bo ja jak na razie o szpitalu nie myslałam
inie wiem co zabierałam poprzednio jakas pustkaw glowie
.
.Co do niezdarnosci w ciazy to w tej odpukac jak na razie sie trzymam ale w poprzedniej odwaliłam numer zycia:-).Rano wstawałam codziennie zeby M zrobic kawe sobie herbate i tak gadmy ja sie zamysliłam i wode zamiast do kubka z herbata wlałam do słoika gdzie ja przechowywałam była to najmocniejsz herbatka w zyciu
.I tez jestem za nowym watkiem tylko kto zacznie bo ja jak na razie o szpitalu nie myslałam
inie wiem co zabierałam poprzednio jakas pustkaw glowie
.
Ja uwazam ze basen to najlepsza forma cwiczen dla nas bo nie czuje sie tak tego ciezaru, dodatkowych kilogramow itp.
wyglądał Przyzwyczajone jesteśmy do swojego rozmiaru a tu klops.
to byłoby straszne.... Mówi się, że podczas karmienia piersią nie wolno, ale to też mit: