to i ja się witam w nowym tygodniu, my po imprezie urodzinowej, w domu wygląda jak na placu wojny, wczoraj tylko pozmywałam naczynia, dziś czeka mnie odkurzanie, sprzątanie zabawek, chowanie wszystkiego itp... ale, jak na pierwszy dzień ferii przystało - jezcze leżymy w łóżku z małą i oglądamy bajki

Martynia też bardzo zadowolona, była szóstka piątka dzieci więc miała się z kim bawić, tort był, z jedzeniem pomogła mama, więc wszystko wyszło super!

dziś na spokojnie będę sobie wszystko układać, małż już oczywiście wybył z domu do garażu grzebać coś przy aucie...
sawi - nareszcie jesteś! kuruj się Kochana, odpoczywaj... dobrze że rodzice pomagają, ja też mam rodziców niezastąpionych, cudownie mieć w nich oparcie!
katezbb - spokojnie, ja przy drugiej ciąży mam też zupełnie inne objawy niż w pierwszej, ale - jak to się mówi - w ciąży wszystkie objawy są normalne! dasz radę, nie przejmuj się! a z pracą to nawet nie myśl, ja też pracuję w mojej szkole pierwszy rok, umowę mam do 1września, termin na 8... i nie nastawiam sie ze mi przedłużą umowę, trudno, rok posiedzę z dzieckiem a potem zacznę szukać nowej pracy, może normalniejszej niż szkoła prywatna, może trafi się lepsza... myśl pozytywnie!
Motyl- ja też słyszalam o tym imbirze, kuzynka wczoraj kazała mi kupic herbate imbirową, dziś ładna pogoda, to pójdziemy na spacerek z małą do sklepu kupić
miłego dnia wszystkim! korzystajcie z pogody!