OLA368
Fanka BB :)
Bluetooth - oj w życiu bym jej nie zapłaciła za to co zrobiła 150 zł...ewentualnie za zużyte materiały, produkty i koniec...Na pewno przepłaciłaś te "zabiegi"...A mężowi marzy się samochód Audi A4 i mam w zamiarze mu je znaleźć, że jak przyjedzie do domu za dwa tygodnie to samochód będzie stał na podwórku z wielką wstążką!:-)
A cesarka u tego lekarza do którego chcę iść kosztuje ok 2-3 tysiące - jak mu pewnie słońce zaświeci tyle woła, ale rozpiętość ma mniej więcej taką...
I mam nadzieję, że pomyślnie to załatwię...
A cesarka u tego lekarza do którego chcę iść kosztuje ok 2-3 tysiące - jak mu pewnie słońce zaświeci tyle woła, ale rozpiętość ma mniej więcej taką...
I mam nadzieję, że pomyślnie to załatwię...
. Tylko towarzystwa pies mi dotrzymuje - chociaż nawet teraz to się urwał z domu. Dlatego jak wszystko jest ok to jadę do dziadków.
. Życzę ci żebyś musiała tą niższą kwotę za cc zapłacić wtedy więcej ci na szaleństwa zostanie.
Co prawda jest tam dopiero 2 tydzien ale do dzisiaj nie widzialam tam zadnego oficjalnego cennika wiec tez mnie ciekawi czy ceny bierze z sufitu w zaleznosci kto przychodzi czy jednak stosuje jakis staly cennik.