reklama

wrzesień 2011

I ja oczywiście składam serdeczne życzenia dla wszystkich Aneczek! :-) Wszystkie Anie, które znam to niesamowite i silne kobiety.
miki ubranko bardzo mi się podoba ;-)
Co do dolegliwości to chyba faktycznie już nasilają się na dobre...ja też mam jakieś rewolucje żołądkowe...żebra dalej bolą i jakieś takie kłujące krótkie skurcze w podbrzuszu mnie dopadają, to chyba Braxtona-Hicksa...

reklama
Ania to faktycznie udało się z tą tapetą :) Mi też podobają się proste sukieneczki. Pokażę Ci tą co mi się podobała. CHRZEST zestaw 62 +gratis (sweterki MAŁGOSIA) (1720112450) - Aukcje internetowe Allegro Takie słodkie to ubranko że napatrzeć się nie mogę....
Ola oby samochód był wart obejrzenia i kupienia, bo wiadomo że samochód to nie tak łatwo kupić...

Zastanawiam się jeszcze czy może nie lepszy byłby sweterek na tą naszą porę roku... znalazłam jeszcze takie ubranka, które by mnie interesowały.

Załączniki

• 1727103035.jpg
    1727103035.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 55
Dzień dobry:-)
agusia
miałam jeszcze niedawno to samo co Ty, nie mogłam chodzić, wstawać, schylać się, siadać, każdy ruch sprawiał taki ból, że wyłam. Moja gin mi powiedziała, że to normalne bo dziecko rośnie i uciska na miednicę. Kazałą sie oszczędzać, nie łazić za dużo i nie dzwigać. U mnie to trwało ze 3tg choć czasem boli jak za dużo chodzę.
Jeśli by to spojenie łonowe się rozchodziło to CC jak najbardziej ale wydaje mi się, że u Ciebie to to samo co ja miałam a wiadomo im blizej porodu tym ucisk większy. Życzę aby przestało tak dokuczać, oszczędzaj się jak najwięcej.

Problem w tym, że mnie to boli od 4 miesiąca. I to raczej macica uciska na wątrobę, bo wtedy Julka była jeszcze za malutka aby to była jej sprawka. Zaczynało się właśnie tak jak u Ciebie, popołudniami jak za dużo chodziłam czy siedziałam w ciągu dnia. Z czasem zaczynało boleć coraz wcześniej, aż doszło do momentu, że bolało cały dzień. Tylko leżenie pomagało. Teraz od jakiegoś czasu boli nawet jak leżę, jak śpię (tzn. próbuję). Poprostu 24 godziny na dobę. Ja nie należę do osób, które zwijają się z bólu gdy zaboli żołądek. Ale ten ucisk naprawdę staje się nie do wytrzymania. Nie mogę nawet zjeść obiadu normalnie przy stole, bo pozycja siedząca sprawia mi ogromny ból. Najgorsze jest to, że boli z dnia na dzień coraz bardziej, a ja do porodu mam jeszcze ponad 2 miesiące (termin na 2 października). Chyba umrę do tego czasu.

Witajcie. Jakoś weny brak do pisania. Syn teraz śpi a jak się tylko obudzi to wychodzimy na dwór do przychodni żeby jego na szczepienie zapisać.
Wszystkim Aniom życzę wszystkiego najlepszego, ps moja przyjaciółka też jest Ania.:-)

ach widzę ze narzekania ciąg dalszy.. i pewnie tak już będzie do końca... ja nie wiem ja jeszcze przetrzymam ten miesiąc... to jakaś masakra ale trzeba zacisnąć zęby.... naprawdę takie bóle mogą być wskazaniem do cc??? napiszcie proszę coś więcej...

Hej dziewczyny! Ja juz posprzatalam czesciowo mieszkanie, ,maluch dzis dokazuje ze masakra, szkoda ze jak tata siedzi to dziwnie sie uspokaja i pozniej on mowi ze spioch z naszego syna, jaki spioch, ja tu caly dzien i noc jestem pombardowana!
Co do samopoczucia, to odpukac czuje sie ok, ociezala juz, plecki daja o siebie znac, ale jest dobrze.
Jutro szkola rodzenia, czwartek wizyta u gina. Musze sie zapytac jak jest ulozone moje dziecie bo zapomnialam zapytac. Czasem mam wrazenie ze lezy glowka w dol, a czasem ze w poprzek. Pewnie ciagle sie obraca wiercipietek jeden.

Witam

Wszystkim Aniom życzę wszytskiego najlepszego i spełnienia marzeń !!

U mnie nadal bez zmian, wena na nic nie robienie trwa, choć zmusiłam się dziś do ogarnięcia mieszkania , pojadłam śliweczek i teraz dzidziol buszuje :-D

bluetooth normalnie jedna wielka porażka ta kosmetyczka. Ja pamiętam jak przed ślubem poszłam do fryzjera na fryzurę próbną, ja jedno fryzjerka drugie i jeszcze próbowała mi wmówić że to co ona uczesała jest super. Skasowała niezłą kasę .Koszmar. Wyszłam od niej wkurzona ,w domu cały dzień przepłakałam a następnego dnia poszukałam innego salonu, dziewczyna od razu wiedziała o co mi chodzi i uczesała mnie tak jak chciałam. A cała rodzinka czesała się u tej pierwszej fryzjerki i uczesała ich super !!

miki słodziutkie te ubranka !! Też je oglądałam.

Dobrego samopoczucia na resztę dnia Wam życzę

Witam wszystkie wrześnióweczki.

Każdej Ani składam moc życzeń... spełnienia marzeń i sto lat !!
Ja wróciłam z wesela... byłam 250 km od domu... zabawa wprost rewelacja... najadłam się smakołyków pokręciłam nóżką pojechałam na wycieczkę do Czech ... bo do Czech to miałam 30 km i mój M mnie namówił na małą wycieczkę krajoznawczą.
Jak wracaliśmy do domku to zwiedziliśmy zamek w Książu i teraz odpoczywamy:).
Na weselu wszyscy się dziwili że w 8 miesiącu ciąży odważyłam się przyjechać :-).
Dziewczyny nie zazdroszcze złego samopoczucia sama mam czasami gorsze dni aleeee to przecież takie cudowne nosić maleństwo pod sercem za kilka tygodni będzie nam brakowało maluszków w brzuszku.
Życzę udanego dnia

Ufff wrocilam z dlugiej wycieczki po miescie. Kupilam pare kosemtykow i zamowilam termomert dla malej ale o tym napisze na innym watku.
Nie sadzilam ze dam rade tyle przejsc. Bylam na nogach prawie 2 godziny i to tylko z mala przerwa na loda gdzie sobie przysiadlam na 10 minutek zeby go pochlonac :-)
miki slodziutki ten komplet dla dziewczynki. Dla chlopca bardziej mi sie podoba ten pierwszy bardziej azurowy.
patka ja tez podziwiam. Nie dosc ze nie dalabym rady juz 250km bez boli odsiedziec w samochodzie to jeszcze wesele :szok:
Dobrze ze sie wybawilas i zdrowo do domu wrocilas.
Igocencja doskonale to rozumiem. Ja mam super fryzjerke ale jesli chodzi o czesanie to zawsze cos mi sie tam nie pogoba w tym jak mnie uczesze i chociaz wiem ze ma szczere checi to jakos tak nigdy nie bylam w 100 % zadowolona. Moze ze mnie po prostu taka maruda ktorej nie dogodzisz :-D
Widze ze powoli we wszystkich watkach przebija marudzenie i placz :-D No coz to oznacza ze jestesmy coraz blizej konca :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry