Bluetooth
Fanka BB :)
ellsi, wrzesniowa bedzie dobrze zobaczycie a te chustawki nastrojow to przeciez norma dla nas i wszyscy dookola powinnni sobie z tego zdawac sprawe.
asia to faktycznie troche mam gorzej ale trudno, nic na to nie poradze. Modle sie tylko zeby najpozniej w polowie sierpnia przyszla bo potem bedzie mi coraz trudniej. Na szczescie szafa prosta do zlozenia wiec nie bedzie z tym problemow. Gorzej ze pod ta szafe bedziemy musieli przemeblowac pol pokoju ale to tez jakos damy rade. Kolega mojego M sie juz zaoferowal z pomoca wiec powinno byc ok.
Ola, no to super zona z Ciebie jak na urodziny samochod swojemu mezowi chcesz kupic. A wiesz jaki on chcialby miec czy zdaje sie w pelni na Ciebie i Twoj wybor?
asia to faktycznie troche mam gorzej ale trudno, nic na to nie poradze. Modle sie tylko zeby najpozniej w polowie sierpnia przyszla bo potem bedzie mi coraz trudniej. Na szczescie szafa prosta do zlozenia wiec nie bedzie z tym problemow. Gorzej ze pod ta szafe bedziemy musieli przemeblowac pol pokoju ale to tez jakos damy rade. Kolega mojego M sie juz zaoferowal z pomoca wiec powinno byc ok.
Ola, no to super zona z Ciebie jak na urodziny samochod swojemu mezowi chcesz kupic. A wiesz jaki on chcialby miec czy zdaje sie w pelni na Ciebie i Twoj wybor?

Dobrze ze nie widzialyscie miny mojego znudzonego M ktory siedzial te 2 godziny i gadal ze swoim fryzjerem czekajac na mnie. Do tego jak wyszlam to lakier nie wysechl do konca ze pani zaproponowala mi wyjscie w takich jednorazowych japonkach
Na dworze deszcz, 12 stopni a ja mam z golymi nogami po kaluzach zasuwac zeby sie lakier nie starl na palcach
no to trzeba byc dowcipnym. Poczekalam jeszcze 10 minut i zalozylam buty. W efekcie starl mi sie troche lakier z duzych paznokci. Nie rozumiem tylko dlaczego jesli pani ma takie super ceny, nie stac na to zeby kupic taka specjalna suszarke do lakieru i problem z glowy. Na rekach tez na jednym palcu zjechal mi troche lakier wiec mozna powiedziec, ze nawet jednego dnia nie mialam super manicure i pedicure.
zrobila: obciecie paznokci u nog, wyciecie skorek, sciecie zrogowacialego naskorka i wygladzenie piet. Do tego lakier. Z manicure natomiast obciecie paznokci, wyciecie skorek i pomalowanie. Chcialam miec frencha na rekach ale najwyrazniej pani sie polenila lub nie umie tego robic bo mi tylko pomalowala tym rozowym lakierem od frencha paznokcie i tyle. Zero bialego na koncowkach
Czego sie nie tknelismy to bylo nie tak. Do tego na samym wyjezdzie wczoraj przy tankowaniu moj M tak wykrecil ze zjechal o ogranicznik przy stanowisku do tankowania pol alufelgi.....wiec jeszcze tutaj nas czeka spory wydatek bo trzeba ja jak najszybciej zrobic :-(
Na koniec malowania tylko mi z rozbrajajacym usmiechem powiedziala, no tak jak ona mi to zrobilam to bedzie mi sie duzo dluzej ten french trzymal
Nie skomentowalam tego..... i tak juz wiecej tam nie pojde a ze jest to w salonie fryzjerskim gdzie jestesmy stalymi klientami to nie chcialam wojny zaczynac bo te kobiete to tam jeszcze nie raz zobacze to po co sobie robic teraz nerwa...