wrześniowa
Fanka BB :)
Bluetooth skąd ja to znam? My też, jakby wydatków było mało ciągle ładujemy kasę to w jedno to w drugie auto... Ale nie wolno się nam dołować! Trzeba zjeść coś słodkiego albo kupić jakiś fajny ciuszek dla maleństwa 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

że Krystek już jadł i na razie nie jest głodny,kilka razy to jej powtarzałam i W też ,to ona z miseczką zupki za małym łaziła, żeby mu wcisnąć masakra jakaś.Trzymam kciuki żeby rozmowa w środę przebiegła po twojej myśli.W środę mam wizytę u lekarza, zobaczymy co mi zapowie...
A u nas stanęło na tym, że skoro wiem, że nie czuję się na siłach to załatwiam prywatne cc...żeby sobie urazu nie zrobić bólem i potem ewentualnie przy następnej ciąży nie strachać, że wiem co mnie czeka i nie chcę...Także wizyta u lekarza i rozmowa - a potem się okaże co powie odnośnie tej mojej cesarki na życzenie...
Miłego niedzielnego po południa

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)witam wszystkich,
dziewczyny wiecie co, mamy takiego lenia wszystkie już chyba, ja to jak mam wyjść do sklepu to jak wyprawa w Himalaje. Ja dziś jadę do rodziców i zostaję na noc do jutra, moja przyjaciółka urodziła w czwartek córeczkę więc jadę też do szpitala w odwiedziny.
Nie chce mi sie jakoś siedzieć w domu, dziś mamy z mężem trzecią rocznicę ślubu, więc może poszaleję i coś sobie kupię...
miłego dnia wszystkim!
Nie chce mi się kompletnie nic..najlpiej siedziałabym wygodnie na kanapie i doopy nie ruszała.