Dziuba i nie będzie Mąż z Tobą?
Pysznaaaa sałatka :-)
Mój by ze mną był jakbym rodziła naturalnie, ale że będzie pewnie cięcie, to nie będzie, ale za to będzie tuż obok, tam gdzie Hania będzie jak ją z brzuszka wyciągną :-)
Nie wyobrażam sobie, żeby go nie było przy mnie w razie porodu sn, nie po tym co przeżyłam rodząc Adaśka :-)
Zjadłabym sobie arbuza :-) całego ;-)
Adaś łobuzuje, ja już po kąpieli,bo skurcze miałam, na szczęście po lekach i wodzie przeszły.
Złapałam chyba jakąś infekcję :-( pewnie grzybek się przypałętał, tylko pytanie skąd i kiedy, skoro seksu brak, basenu dla mnie też nie ma... Pewnie znów polski proszek... Ehhh...
Spokojnej nocy wszystkim życzę! :-)
Do następnego spotkania:*
Pysznaaaa sałatka :-)
Mój by ze mną był jakbym rodziła naturalnie, ale że będzie pewnie cięcie, to nie będzie, ale za to będzie tuż obok, tam gdzie Hania będzie jak ją z brzuszka wyciągną :-)
Nie wyobrażam sobie, żeby go nie było przy mnie w razie porodu sn, nie po tym co przeżyłam rodząc Adaśka :-)
Zjadłabym sobie arbuza :-) całego ;-)
Adaś łobuzuje, ja już po kąpieli,bo skurcze miałam, na szczęście po lekach i wodzie przeszły.
Złapałam chyba jakąś infekcję :-( pewnie grzybek się przypałętał, tylko pytanie skąd i kiedy, skoro seksu brak, basenu dla mnie też nie ma... Pewnie znów polski proszek... Ehhh...
Spokojnej nocy wszystkim życzę! :-)
Do następnego spotkania:*

Ale zabójcze sny mamy
Sprzedał mi takiego kopa, że myślałam że się posikam
Ostatni raz odbębniłam taką długą trasę, to już nie na moje siły...niewygodnie, mały wariuje, stres za kierownicą... strasznie się tym wszystkim zmęczyłam. Ale może chociaż padnę i prześpię dla odmiany całą noc. ;-)