Jeju ale mnie dawno nie bylo ....
Wybaczcie, nawet nie nadrabiam bo nie mam sil... chyba juz niedlugo przyjdzie moja kolej. Czujemy sie niezle, ale gdyby nie te prochy antyskurczowe to bym juz chyba urodzila. Dzisiaj zapomnialam rano i brzuch mi sie stak stawial i bolal ze myslalam ze juz rodze :>
W srode wizyta, pewnie kaze mi odstawic prochy i sie zacznie
Wybaczcie ale leze caly czas bo slaba jestem i nawet nie mam sil patrzec w monitor.
Dam znac po porodzie.
Buziaczki dla was wszystkich, i trzymam za was wszystkie i wasze pociechy kciuki, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno
Wybaczcie, nawet nie nadrabiam bo nie mam sil... chyba juz niedlugo przyjdzie moja kolej. Czujemy sie niezle, ale gdyby nie te prochy antyskurczowe to bym juz chyba urodzila. Dzisiaj zapomnialam rano i brzuch mi sie stak stawial i bolal ze myslalam ze juz rodze :>
W srode wizyta, pewnie kaze mi odstawic prochy i sie zacznie
Wybaczcie ale leze caly czas bo slaba jestem i nawet nie mam sil patrzec w monitor.
Dam znac po porodzie.
Buziaczki dla was wszystkich, i trzymam za was wszystkie i wasze pociechy kciuki, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno

spie u rodziców do jutra a tam nie ma netu, wpadłam tylko na chwile do domu... strasznie sie ciesze że kolejny nasz maluszek jest już z nami, jutro czekamy na następną Księżniczkę!! trzymam kciuki za Was, no i mam nadzieję szybko dołączyć do rozdwojonych mam bo już nie wytrzymuje... jutro S wraca z pracy i będzie półtora mies. ze mną w domu, także spokojnie mogę rodzić!! ależ się już nie mogę doczekać córci!!