Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
.Zdjęcie synka mąż wstawił na Fb bo ją dopiero jak wyjde to ustawie tutaj.LINK Do mojego konta na naszym dziale zamknietym.nudzi mi się bo jestem sama na sali a mąż będzie rano jutro.Ją po porodzie się czuje bardzo dobrze.
Sylwia, mam nadzieję, że się rozkręci, już czas najwyższy. Masaż sutków sobie zrób, może jak masz z kim żeby Cie asekurował to idź na spacer. Jutro to już napewno będziesz rozdwojona Powodzonka. Madzi gratuluję wytrwałości- i jestem pod wrażeniem, że samopoczucie dopisuje. Oby więcej takich porodów
Dziewczyny ale mi wrażen dostarczacie dzisiaj - co otwieram i czytam - to ciągle adrenalina do góry - u każdej coś się dzieje...
Pojechałam po chłopców do szkoły - i biegiem z powrotem, żeby czytać - kto następny :-)
U mnie narazie wszystko na swoim miejscu - skurcze są, ale ciągle takie same - więc pewnie jeszcze będę turlać się i turlać... Magda - super, że dobrze się czujesz - a Bartuś cudny :-)
wieie co spacerek i szczypanko sutków pomagają skurcze co 6 minut trwające 1 min. ból na razie bardzo znośny. czopa i wód brak. a więc szczypie dalej
a i wam też polecam... cdn
no to sie rozkreca hehe chyba szykuje nam sie kolejne malenstwo trzymam kciuki za szybki rozwoj akcji i jescze szybszy porodzik najlepiej bezbolesny a swoja droga to podziwiam za spokoj i opanowanie i jeszcze na forum hehe ja to juz chyba bym w szpitalu torbe gryzla