• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Bafinka, też mi się wydaje, ze ten gon to jakiś naciągacz. Po terminie co drugi dzień wizyta i ktg? Trochę często.
Sylwia trzymam kciuki. Też chciałabym urodzić 7-ego, wtedy taka ladna data urodzin nieparzysta 7-9-11 :)

reklama
sylwiczka, bebzonik za każdym razem będę o Was myśleć przy wstawaniu do Wojtusia- to pewne. Trzymam mocno kciuki! Oby rano powitały nas same dobre wieści :tak:

kasiula11 ja mam kompa non stop odpalonego i kiedy tylko mały śpi (a nawet czasem z małym na rękach:) do Was zaglądam, bo nie dość,że strasznie się przywiązałam to teraz same relacje porodowe a przecież Wy też byłyście ze mną w tych chwilach ;-)

Nie wiem jak zdzierżę do jutra.. do 13.. do dentysty.. dawno mnie tak ząb nie bolał :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ja mam skurcze co 3 min. i dopiero teraz zaczynam odczuwac ból i dochodzą krzyżowe. czego nie miałam przy pierwszej córci
Bebzonik a tobie odszedł czop? albo wody? bo u mnie cisza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry