Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba dentyście powiedzieć że jest się w ciąży i powinien mieć znieczulenie takie które można podać ciężarnej.A mnie dziś jakoś zęby bolą, wrażliwe są na wszystko, na mycie szczoteczką, zimne, słodkie. Wiem, że ból zębów może być jednym z objawów w ciąży, ale to raczej dopiero jak się u maleństwa kościec kształtuje, więc to chyba za wcześnie :-). Dziewczyny, ale pamiętajcie o ząbkach, bo w ciąży nie powinno się stosować u dentysty znieczulenia, więc mam nadzieję, że macie wszystko poleczone i zdrowiutkie. Ja mam niestety jeden do leczenia i problem, bo od lat leczę ze znieczuleniem a teraz nie mogę i trochę się dygam.
Słodkich snów i spokojnej nocki![]()
Ja również mam na 9 lutego wizytę. A co do objawów to nie masz się czym martwić np moja siostra przez początek ciąży wymiotowała a ja na to miast nie więc każda z nas inaczej przechodzi przez okres ciąży i powinnaś się z tego cieszyć, że nie musisz rano latać do ubikacji.dzień dobry wszystkimwpadłam sie przywitać
przepraszam że żadko się odzywam ale mam teraz tak ze jak znajde wolną chwilkę to idę się zdrzemnąć
w śrobe byłam u gina na razie nie widzać dzidzi tylko pęcherzyk ciążowy lekarz powiedział ze wszystko jest ok
już nie mogę doczekać sie kolejnej wizyty.. a to dopiero 9 lutego... co do objawów to nabrzmiałe i powiększone sutki i senność...l czuje się juk na kacu.. i to wszystko
aż czasami sie martwię ze nie mam typowych objawów wymiotów itp.... czy wy też macie czarne myśli?? ja nie mogę sie wyzbyć myśli ze poronię albo że dzidzia urodzi sie chora... az płakać mi się chce...

. Mnie z objawów boli tylko brzuch i mam obrzmiałe piersi. Na razie nie mam mdłości ani wrażliwości na zapachy - całe szczęście.
. No właśnie trzeba to zaznaczyć, że to wywaru z LIŚCI malin nie można pić, a nie z owoców! Nie zamartwiaj się na zapas kobieto, na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku. Trzymam kciuki za usg, to piękne przeżycie
. A co do suwaczka, ja też jestem noga i wściekam się, że nie wiem jak go tu wrzucić :-