reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wrzesień 2011

reklama
No Bachsy Ty to nie nastrajasz mnie pozytywnie... W sensie ze tyle czekasz i nic.. A ja jeszcze mam 2 tyg do takiego terminu jak ty...
Mnie brzuch iokresowo pobolewa i tyle. W dodatku maz dzwonil ze ma wyjazd sluzbowy i ze bedzie dzis poznooo. Takze jak zaczne rodzic to bez niego. No ale luzik nie przejmuje sie bo przeciez cud by sie musial wydarzyc zebym dzis zaczela porod ;-)

Kochane jak naprawde poród nadejdzie to intuicja Wam to podpowie, zobaczycie:-) nie stresujcie się tylko czekajcie cierpliwie ( teraz łatwo mi to pisać);-) głowy do góry i nie płakac mi proszę bo siły na parcie trzeba zbierać:-p

No mam nadzieję, że wszystkie się wyrobimy we wrześniu jeszcze. Lece ze ścierą myć schody, bo położna dziś mówiła, że jak się na kolanach w tę i z powrotem przelecę to może się ruszy, bo nic innego póki co nie działa:blink:

Mam nadzieje BigChild ze Twoje dziecie nie jest az tak uparte jak moje, od 2tygodni tlumacze ze juz moze wychodzic a on nic sobie z tego nie robi :wściekła/y:. moj maz twierdzi ze moj timer jest zepsuty :rofl2: jedno urodzone 5tyg za wczesnie a drugie siedzi ile sie da, a do tego mnie nic a nic nie boli. Dlatego cienko to wszystko widze jak sam sie nie zdecyduje to w szpitalu sami go wykurza :baffled:

Cześć,
ola powodzenia..
reszta nierozpakowanych...szybkiego rozpakowania:-)

Dzisiaj zaliczona wizyta u lekarza, mała w niecałe 4 tyg przybrała 1kg:-) pan dr obejrzał, stwierdził, że wszystko super, tylko pępol brzydki, ale powiedziałam że odpadł wczoraj, wiec stwierdził, że psikać jeszcze i powinien być ok. Za dwa tyg na szczepienie. Ja się pytałam o te "męczone" kupy..to powiedział, ze do 3 miesięcy się unormuje...czyli jeszcze 2 i będzie git;-)
Byłyśmy na spacerku, słonko ale wieje jak chol....znowu kocyk i osłonka wózka w ruch...

Teraz moje dziecko zasnęło w wózku..P znowu dzisiaj w pracy do wieczora, dziadki odbiorą mi Igę z przedszkola, więc jak mogę teraz spokojnie coś zjeść:tak:

Bigchild dzieki:-) Majcia ma brązowe, a Leos na razie niebieskie;-) mój mąż ma zielone, ja brązowe zobaczymy jakie synkowi zostaną bo pewnie jeszcze sie zmienia.

reklama
Do góry