reklama
No Bachsy Ty to nie nastrajasz mnie pozytywnie... W sensie ze tyle czekasz i nic.. A ja jeszcze mam 2 tyg do takiego terminu jak ty...
Mnie brzuch iokresowo pobolewa i tyle. W dodatku maz dzwonil ze ma wyjazd sluzbowy i ze bedzie dzis poznooo. Takze jak zaczne rodzic to bez niego. No ale luzik nie przejmuje sie bo przeciez cud by sie musial wydarzyc zebym dzis zaczela porod ;-)
Mnie brzuch iokresowo pobolewa i tyle. W dodatku maz dzwonil ze ma wyjazd sluzbowy i ze bedzie dzis poznooo. Takze jak zaczne rodzic to bez niego. No ale luzik nie przejmuje sie bo przeciez cud by sie musial wydarzyc zebym dzis zaczela porod ;-)
S
sińka
Gość
Kochane jak naprawde poród nadejdzie to intuicja Wam to podpowie, zobaczycie:-) nie stresujcie się tylko czekajcie cierpliwie ( teraz łatwo mi to pisać);-) głowy do góry i nie płakac mi proszę bo siły na parcie trzeba zbierać

Mam nadzieje BigChild ze Twoje dziecie nie jest az tak uparte jak moje, od 2tygodni tlumacze ze juz moze wychodzic a on nic sobie z tego nie robi
. moj maz twierdzi ze moj timer jest zepsuty
jedno urodzone 5tyg za wczesnie a drugie siedzi ile sie da, a do tego mnie nic a nic nie boli. Dlatego cienko to wszystko widze jak sam sie nie zdecyduje to w szpitalu sami go wykurza 

aniawos
Fanka BB :)
Cześć,
ola powodzenia..
reszta nierozpakowanych...szybkiego rozpakowania:-)
Dzisiaj zaliczona wizyta u lekarza, mała w niecałe 4 tyg przybrała 1kg:-) pan dr obejrzał, stwierdził, że wszystko super, tylko pępol brzydki, ale powiedziałam że odpadł wczoraj, wiec stwierdził, że psikać jeszcze i powinien być ok. Za dwa tyg na szczepienie. Ja się pytałam o te "męczone" kupy..to powiedział, ze do 3 miesięcy się unormuje...czyli jeszcze 2 i będzie git;-)
Byłyśmy na spacerku, słonko ale wieje jak chol....znowu kocyk i osłonka wózka w ruch...
Teraz moje dziecko zasnęło w wózku..P znowu dzisiaj w pracy do wieczora, dziadki odbiorą mi Igę z przedszkola, więc jak mogę teraz spokojnie coś zjeść
ola powodzenia..
reszta nierozpakowanych...szybkiego rozpakowania:-)
Dzisiaj zaliczona wizyta u lekarza, mała w niecałe 4 tyg przybrała 1kg:-) pan dr obejrzał, stwierdził, że wszystko super, tylko pępol brzydki, ale powiedziałam że odpadł wczoraj, wiec stwierdził, że psikać jeszcze i powinien być ok. Za dwa tyg na szczepienie. Ja się pytałam o te "męczone" kupy..to powiedział, ze do 3 miesięcy się unormuje...czyli jeszcze 2 i będzie git;-)
Byłyśmy na spacerku, słonko ale wieje jak chol....znowu kocyk i osłonka wózka w ruch...
Teraz moje dziecko zasnęło w wózku..P znowu dzisiaj w pracy do wieczora, dziadki odbiorą mi Igę z przedszkola, więc jak mogę teraz spokojnie coś zjeść

reklama
klementyna33
Fanka BB :)
witam
ja już rozpakowana :-) urodziłam 25 września o godz. 0.30 synka Alana :-) waga 3850 54 cm :-)
pozdrawiam
ja już rozpakowana :-) urodziłam 25 września o godz. 0.30 synka Alana :-) waga 3850 54 cm :-)
pozdrawiam