reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Zwariuję niedługo - od 15 twardnieje mi brzuch w odstępach 5-25 minut (najczęściej 12), do tego kłucie w pochwie i wizyty w kibelku mega częste:/ Czop dalej schodzi (o matko ile tego jest:szok: końca nie widać) Zażyłam przed chwilą nospę i sprawdzam czy przejdzie. Gdyby mąż był w domu to pewno już dawno na IP bym była a On dopiero w środę późnym wieczorem będzie. Jutro o 15 wizyta z ktg ciekawe czy dotrwam;p Mam nadzieję że jak faktycznie się zacznie to odejdą mi wody a nie od skurczy się zacznie

Lotka rodzisz? bo ja w kolejce zaraz za Tobą;p

Wstawie Wam 2 fotki...
bylam dzis na ktg w szpitalu, ale to nie ten, w ktorym chce rodzic, tylko ten, ktory mam blizej domu...
jednak juz sam budynak odstrasza na odleglosc... wchodzi sie wielkimi, drewnianymi schodami... a na klatce schodowej jest takie oswietlenie..... jedno foto pokazuje je z dala, drugie na zblizeniu...
Zobacz załącznik 496864
Zobacz załącznik 496865

mi rece opadly i nie moglam przestac sie smiac ;-)

reklama
i sie zacznie od jutra - naprzeciw mojego okna sa okna szkoly i tylko mi sie gapia a przeciez z zaslonietymi nie bede siedziala do 15 jak wyleza do domu. mam rolety... no i gadanie poloznej w przychodni o zdrowym trybie zycia, cwiczeniach najlepiej fitness dla ciezarnych dobijaja ale kolo uszu puszczam juz :-D dzis troche w dzien skurczyki atakowaly.

Lotka dobre foto :-D:-D
MamaRoberta moze jednak Ty bedziesz pierwsza niz Lotka? :-)

robimy zaklady? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry