reklama

wrzesień 2012 ;)

witam się
ja rownież nie rodzę, ale mam jeszcze czas :eek::-p

Martusia to tak samo jak poszłam w poprzedniej ciaży do apteki po coś na rozstępy (9 miesiąc bo wtedy mi wyskoczyły 2 tygodnie przed porodem) i paniw aptece powiedziała mi, ze jak się dużo żre to są rozstępy bo się dużo tyje...:szok:
a ja przytyłam wtedy 11 kg...

reklama
WITAM:)

I ja już po zawiezieniu Domisia do szkoły i jestem zachwycona zachowaniem Domisia :)) toć on do Pani sobie gada że on ma to i to przyniesione a potem od razu do kolegi gdzie gre planszową rozłożyli i se grali a mama?tam buziaka papa i idź mama :0 :D oby tak było cały czas :P

Od rana mnie przeczyszcza i teraz pytanie czy to ze stresu(oby!)czy o co innego kaman :/

Dzisiaj dopiero 4 wrzesień jeszcze czas mamy :))tzn.niektóre to juz w terminie :P ale hycnie niebawem was ;)

Ja kobitki teraz tak mniej czasu będe miała bo jendak szkoła to więcje się mi to czasu zajmie bo tak to sobie tylko w domku siedziałam...nowe obowiazki doszły ;)
Patrysia ja nie potrafie byc dzielna nie wiem co mi sie stalo w tej ciązy ale siedze teraz i ryczę bo zostawiłam moja córcie rano w przedszkolu. Siedze teraz i mysle a jak tylko weszlam do pustego domu to w ryk, nie mogę sobie znaleźć miejsca i ciagle gapie sie w komórke czy nie dzwonia z przedszkola.
Tez mnie rano przeczyściło ale to chyba ze stresu oby ten stres nie wywołal wczesniej porodu.

Lotka ten słoiczek wczoraj wieczorem rozbawil mnie do łez oboje z mężem mielismy ubaw

I ja tez nie rodze a nie miałabym nic przeciwko. Odczuwam juz zmeczenie ciazowe i wielkie napieranie ze strony znajomych - jakbym to ja decydowala o tym. Najlepiej udał sie moj tato wczoraj, kazał mi jechac do szpitala bo glowa mnie zaczela bolec hehehe i to chyba od tego cholernego zeba.
Troszke sie zaczynam nerwowac bo termin lada dzien a tu nic zero objawow, nawet czop mi nie wypadł. Ja rodze w Irlandii, a tu maja troszke inne podejscie do tego wszystkiego niz w PL. W termin porodu zamiast na ktg (tak jak jest to zazwyczaj w PL) musze isc do ogólnego lekarza TAAAK OGÓLNEGO, na ktorego bede czekała pare godzin a on zmierzy mi cisnienie i zapyta jak sie czuje - MASAKRA. Wcale mi sie nie chce tam isc, strata czasu. No i mam chyba doła.:crazy:

Wrzesniówki powinny napisac wspólna ksiazke - ''Jak nie rodzić w terminie" hehehe

Ojej moje dziecko ma chyba czkawkę - miałyście tak kiedyś???

Ostatnia edycja:
Patrysia ja nie potrafie byc dzielna nie wiem co mi sie stalo w tej ciązy ale siedze teraz i ryczę bo zostawiłam moja córcie rano w przedszkolu. Siedze teraz i mysle a jak tylko weszlam do pustego domu to w ryk, nie mogę sobie znaleźć miejsca i ciagle gapie sie w komórke czy nie dzwonia z przedszkola.
Tez mnie rano przeczyściło ale to chyba ze stresu oby ten stres nie wywołal wczesniej porodu.

Lotka ten słoiczek wczoraj wieczorem rozbawil mnie do łez oboje z mężem mielismy ubaw

myśl pozytywnie:))na pewno córeczka się dobrze bawi :)) ja też ciągle myśle że co teraz robi?czy tęskni?itd.ale trzeba myśleć pozytywnie:))ps.widzisz pewnie to przez stres i tak jak piszesz oby nam to porodu nie wywołało bo my jednak mamy "misję"z naszymi dzieciaczkami szkolnymi :))

Robię kompot z gruszek bo teściu przywiózł od swojego brata i mam niezłą chęć juz go wypic :D

Lotka znajomy widok z tym słoiczkiem ;-) U mnie na oddziale położniczym, na którym leżałam w czerwcu co prawda słoiczka nie widziałam, ale na sali z sufitu odstawała farba z tynkiem gdzieś o średnicy metra, dobrze, że nie nad łóżkiem, bo strach by było na nim leżeć. Kiedyś też widziałam w szpitalu, jak byłam w odwiedzinach, nietoperza pod sufitem sobie wisiał...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry