Merlin_
Fanka BB :)
Wstawie Wam 2 fotki...
bylam dzis na ktg w szpitalu, ale to nie ten, w ktorym chce rodzic, tylko ten, ktory mam blizej domu...
jednak juz sam budynak odstrasza na odleglosc... wchodzi sie wielkimi, drewnianymi schodami... a na klatce schodowej jest takie oswietlenie..... jedno foto pokazuje je z dala, drugie na zblizeniu...
Zobacz załącznik 496864
Zobacz załącznik 496865
mi rece opadly i nie moglam przestac sie smiac ;-)
Ja wam powiem że szacun dla szpitala przecież to wspaniała oznaka smaku i designu !!!
no mam paru znajomych artystów - architektów którzy tworzą różnego rodzaju rzeczy - ale ze w polskim szpitalu
jestem dumna z pomysłodawcy a jeszcze bardziej z wykonawcy
WITAM
I ja już po zawiezieniu Domisia do szkoły i jestem zachwycona zachowaniem Domisia) toć on do Pani sobie gada że on ma to i to przyniesione a potem od razu do kolegi gdzie gre planszową rozłożyli i se grali a mama?tam buziaka papa i idź mama :0
oby tak było cały czas
![]()
Od rana mnie przeczyszcza i teraz pytanie czy to ze stresu(oby!)czy o co innego kaman :/
Dzisiaj dopiero 4 wrzesień jeszcze czas mamy)tzn.niektóre to juz w terminie
ale hycnie niebawem was
Ja kobitki teraz tak mniej czasu będe miała bo jendak szkoła to więcje się mi to czasu zajmie bo tak to sobie tylko w domku siedziałam...nowe obowiazki doszły
Och super że jest taki dzielny to muszą być niesamowite emocje ... jakoś do mnie jeszcze nie dochodzi ale jak pomyślę sobie że spędza sie z kimś kilka lat dmucha się i chucha a później puszcza w wodę uhh Nic nie pozostaje jak życzyć powodzenia !
Hallo Kochane! Nie rodzę:-) Muszę wytrzymać do piątku, bo wtedy jak by co M ma już urlop:-)
Lotka ależ się uśmiała z "tego" monitoringu:-)
My dziś drugi dzień do przedszkola, dobrze, że cierpię na bezsenność, bo pierwszy raz w życiu nie mam problemu ze wstawaniem ranoZastanawiam się o co chodzi z tym siusiu w nocy, jak by się tam coś zapiekło, tak boli na początku, w dzień tego nie ma
Buziaki dla Wszystkich!!!!!
Ja czasem tak mam z tym siusianiem w nocy ze czuje sie jakbym była tam opuchnięta i właśnie pobolewa przy siusianiu ale to tez jak piszesz tylko w nocy i czasem .. Ja teraz też do piątku jak coś muszę wytrzymać

witam się
ja rownież nie rodzę, ale mam jeszcze czas
Martusia to tak samo jak poszłam w poprzedniej ciaży do apteki po coś na rozstępy (9 miesiąc bo wtedy mi wyskoczyły 2 tygodnie przed porodem) i paniw aptece powiedziała mi, ze jak się dużo żre to są rozstępy bo się dużo tyje...a ja przytyłam wtedy 11 kg...
no ja bym chyba nawtykała babsztylowi

Patrysia ja nie potrafie byc dzielna nie wiem co mi sie stalo w tej ciązy ale siedze teraz i ryczę bo zostawiłam moja córcie rano w przedszkolu. Siedze teraz i mysle a jak tylko weszlam do pustego domu to w ryk, nie mogę sobie znaleźć miejsca i ciagle gapie sie w komórke czy nie dzwonia z przedszkola.
Tez mnie rano przeczyściło ale to chyba ze stresu oby ten stres nie wywołal wczesniej porodu.
Lotka ten słoiczek wczoraj wieczorem rozbawil mnie do łez oboje z mężem mielismy ubaw
dla dziecka to zawsze lepiej bo będzie miało większy kontakt zinnymi dziećmi i ogólnie zabawami edukacyjnymi a i Tobie przyda sie niedługo trochę więcej czasu tylko i wyłącznie dla dzidzi którą będziesz miała Powodzenia mam nadzieję że te pierwsze trudne dni miną i już będzie wszystko dobrze
Zastanawiam się o co chodzi z tym siusiu w nocy, jak by się tam coś zapiekło, tak boli na początku, w dzień tego nie ma

I nawet bym nie wiedziała, bo smarowałam się jak zawsze tylko A. mi mówi, że mam spojrzeć na brzusio w lustro, ja tam z radością w to lustro i nagle mina mi zrzedła.