Merlin_
Fanka BB :)
patrysia* dla Ciebie to ogólnie szacun - mama 3 synów
dla mnie to coś niewyobrażalnie nie do ogarnięcia 
Briii tak to jest chyba że na koniec zawsze czas sie zatrzymuje ;-) jeśli chodzi o wagę to pociesze ze ja więcej przytyłam, ale jem bo chce i muszę teraz muszę jeść wszystko co bardzo lekkostrawne - jakoś to będzie
RiSiA
super że taka aktywna spalasz i jesz
co do dłoni ja mam problem z prawą ręką a szczególnie palcem serdecznym i małym w nocy ręka non stop drętwieje a nad ranem mam tak spuchnięte że ledwo zginam a te palce to sztywne są i mega bolące do tego stopnia że wczoraj sprawdzałam jak objawia sie zatrucie ciążowe
Dziś noc spokojnie przespana, poranek na chwile obecną też bez bólowo
dla mnie to coś niewyobrażalnie nie do ogarnięcia 
Briii tak to jest chyba że na koniec zawsze czas sie zatrzymuje ;-) jeśli chodzi o wagę to pociesze ze ja więcej przytyłam, ale jem bo chce i muszę teraz muszę jeść wszystko co bardzo lekkostrawne - jakoś to będzie
RiSiA
super że taka aktywna spalasz i jesz
co do dłoni ja mam problem z prawą ręką a szczególnie palcem serdecznym i małym w nocy ręka non stop drętwieje a nad ranem mam tak spuchnięte że ledwo zginam a te palce to sztywne są i mega bolące do tego stopnia że wczoraj sprawdzałam jak objawia sie zatrucie ciążowe Dziś noc spokojnie przespana, poranek na chwile obecną też bez bólowo
Naprawdę już bym chciała urodzić:-(
. Idę się jeszcze położyć na chwilkę, bo na to też brak czasu. na razie
<chyba wiecie co mam na myśli> oczywiście mamy zaproszenie - mamy iść tylko na kościelny ale mimo wszystko taaaakkkk nieee chce iść na ten ślub bo tak nie przepadam za tą dziewczyna ze chyba wezmę i urodzę 

ale już niedługo brzusio w dole to głowa do góry:-)