Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A więc mamy listę:-) dzisiaj Lotka jutro kasieczek a za 2 dni maluszek:-) kto się pisze następny???:-) Chociaż patrząc na apetyt Risi to też chyba niedługo dzidzie będzie witać:-)

nic nie przyspieszaaaaaaaaaaaa potem tylko jestem obolala i ledwo chodze... moj brat jak zobaczyl,że maluje futryny,potem myje okna, robie obiad i ich zapraszam na niego to zlapal sie za glowe i powiedzial" ta ciaza jej do glowy uderza,nienormalna zamiast odpoczywac to ta szaleje, na obiady zaprasza a ma isc rodzic"
no ja wlasnie boje sie tego wywolywania bo niby jest gorsze, bratowa tak sie meczyla 3 dni ale no nie wiem czy to prawda czy zbieg okolicznosci ehhh
hahaha zeby to bylo takie latwe
powiem wam jak dostałam tych skurczy co trzy min takich bolesnych to mi sie przypomniało jak porod boli i miałam ochote uciec i teraz dopiero mam cykora
a na patologi to w wiekszosci laski na terminie i ordynator mi powiedział ze teraz tak długo nie czekaja po terminie z wywoływaniem ,pozyjemy zobaczymy ...ciekawe kiedy moja gwiazda zechce wyjsc dzis zaczełam 39 tydz:-)
a może jak poczuję pierwsze bolesne skurcze to zmienię zdanie i zacznę się bać, na razie to nie mogę się doczekać