reklama

wrzesień 2012 ;)

Dominiś juz w domku:)

Niedługo wezmę sie za obiadek...

BRIII u mnie tez chłopaki happy że bedzie braciszek i nie ma dnia bez buziaka czy przytulania brzuszka:))Domis to już mówi zeby sie urodził :D ogólnie ja pilnowałam Kubusia od małego a dokładnie jak miał te 3-4 miesiące i wiedza jak to jest kiedy mały brzdąć dodatkowy w domku bo dość długo pilnowałam:)a teraz jak przyjedzie to zaraz chłopaki biegną do niego i się chca bawić :))
FUTURE ajenka te nasze dzieciaczki niekiedy potrafią krzywdę sobie zrobić :(
AXARAI ja z tymi biodrami to tez już nie daję rady matko jak one potrafią boleć:/ no kurka obracam sie w nocy czy wstaję jakbym jakaś połamana była a nie w ciąży...

reklama
Patrysia ja to jestem w szoku normalnie! Z chłopcami tak ie miałam, a teraz czuję jak by mi ktoś nakopał, ale to takie rwanie jest, ie do opisania! Miała bym ochotę tak porządnie nogi wyciągnąć, ale to znowu boję się , że mie skurcz w łydki złapie, a odpukać do tej pory ani jeden mnie nie dopadł:tak:
Briii o 14:00 mój M kończy pracę, i już ma urolp!!!!!

Witajcie piątkowo:-)dzisiaj mija 3 tygodnie odkąd Zuzia jest na świecie
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy wierzę że wszystko się unormuję i pewnie nie raz dopadnie mnie kryzys musze dac radę dla moich dzieci.
Fajnie coraz więcej maluszków pojawia sie na świecie.
Future życzę żeby jak najszybciej córeczce zagoił się nosek.
Dziewczyny kiedy zamieżacie chrzcić szkarby?
Czekam aż mąż wstanie to pójdziemy na spacerek chociaż troszkę wieje wiaterek i pochmurno ale nie będe się kisić w domu a Anitka sie przy okazji wybiega na dworzu

Briii mój jak wchodzi do domu i się wita to tylko patrzy jaki mam nastrój i jak widzi że cosik nie tak to tylko komentarz słyszę "i jak się tu piwa nie napić"
:-)
fasolka współczuję z tymi skurczami żebyś tylko się nie męczyła jak Lotka:-( i zgadzam się z Tobą powinien być jeden sygnał że to już i wtedy żadna by się nie stresowała:-)
axarai ja już z tymi biodrami się męczę jakieś 4 m-ce i można powiedzieć że się przyzwyczaiłam:-) ale jeszcze tylko 4 dni i zobaczysz bobo a dolegliwości miną:-)

Widzę że porody ruszyły pełną parą i chłopcy zdecydowanie górują:-) Mamy z dziewczynkami trzeba nadrobić zaległości:-)

Briii, właśnie tu się najbardziej bałam, bo w DE nie ma takiego urlopu natychmiastowego 2 dniowego na poród:szok: Więc mój M nie mógł by zadzwonić i powiedzieć po prostu, że żona rodzi:crazy: a i 4 dni na żądanie też nie ma! Może by mógł się dogadać, ale wiesz jak to jest! Jeszcze godzinka:-D
Gocha ja już też z 4 miechy stękam, ale teraz to ja muszę rano wstać z łózka nawet o 7 bo nie mogę leżeć, a to szok jest, bo ja spałam zawsze do 10!

Briii mój też ma zakaz ale czasami jak już nie może wytrzymać to załatwia z sąsiadem żeby był kierowcą i piwko wypije:-)
Axarai ja też zawsze byłam śpioch ale odkąd nie mogę spać na brzuchu to jakoś kiepsko mi się śpi:-) jeszcze trochę i wrócę do ulubionej pozycji tylko żeby mały dał później pospać:-p ale teraz domyślam się że wykorzystasz urlop męża i popracujecie nad przyspieszeniem;-)

Helloł, no i nic ciekawego po moim KTG... bynajmniej gin nic nie skomentowala, powiedziala tylko,że w niedziele mam przyjsc do niej na oddzial to mnie jeszcze zbada... moze wtedy bede cos wiedziec a jak nie to juz bankowo czw/piatek szpital :/ ooo matkooo noł noł i noł

RiSia no moze Ci mężulek pomoże:-D bo na mnie nic juz nie dziala:-D moj tylko ma dosc:-Dmowi ilez mozna:-D

Zaanetkaa fajnie,że tak szczerze piszesz:-) i widze,że naprawde trzeba miec podejscie typu,jeszcze troche i maluszek bedzie z nami, skupic sie na oddechach itd a Ty chodzilas do szkoly rodzenia?

Camilla ja tez planuje na swieta:-) wszystko za jednym zamachem zawsze to taniej :) i tak trzeba szykowac jedzonko i tak..

a ja jakos dzis nie do zycia, pogoda do dupy, zimno i wieje a ja czuje sie jakbym zaraz miala dostac okres:/ zajadam mleczko w tubce:-p:szok: raz jadlam przez 25lat:-Da dzis zaobaczylam w sklepie i cos mnie na nie wzielo:zawstydzona/y: haha

reklama
Patrysia ja to jestem w szoku normalnie! Z chłopcami tak ie miałam, a teraz czuję jak by mi ktoś nakopał, ale to takie rwanie jest, ie do opisania! Miała bym ochotę tak porządnie nogi wyciągnąć, ale to znowu boję się , że mie skurcz w łydki złapie, a odpukać do tej pory ani jeden mnie nie dopadł:tak:
Briii o 14:00 mój M kończy pracę, i już ma urolp!!!!!
dokładnie hehe jakbym była skopana tak się czuję :D mnie raz chwycił bo się skusiłam na wyciągnięcie nogi i miałam za swoje :/

CAMILLA ja chce na swięto pierwsze w grudniu :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry