Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam dziewczynki:-) u mnie ciszadoła dzis mam takiego ze masakra mam juz serdecznie dosyc nic nie umiem zrobic bo z bolu kregoslupa nie wyrabiam i do tego jakies zawroty głowy mam ...ryczec mi sie chce ...do tego ciepło sie zrobiło ,kostek u nog prawie nie widze tak mi spuchły....
Witam sie :-) Nie rodze i ja chyba tez troch bede musiala sie naczekac bo jeszcze wczoraj moja mala mnie pod zebrami kopala, tak jest wysoko
Jasminum witaj w klubie tych, ktore najprawdopodobniej (choc ludze sie , ze nie) jeszcze troche z tym wielkim bebzonem beda musialy pochodzicAle pamietaj, jednego dnia moze byc wszystko pozamykane, a drugiego moze dostac mega przyspieszenie- jest milion takich przypadkow.

brzuszek jeszcze taki okragły jak w połowie, tylko taki galaretkowy, dziwnie się z tym chodzi haha.Normalne, normalne. Dopóki nie zrobi sie czerwony przy napletku lub nie zacznie tak dziwnie puchnąć nie ma czym sie przejmowac. Jak masz wątpliwosci zadzwon do przychodni, ja sie tak radziłam, bo zawsze jest lepiej dmuchac na zimne.Mam pytanie do mam mających synków. Mojemu synkowi łuszczy się skóra z brzuszka, stópek niby normalne bo przystosowuje się do nowego środowiska ale od wczoraj schodzi mu też z peniska czy to jest też normalne??