• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Maluszku to juz niedlugo jak tak sytuacja wyglada - szykuj sie :)
Risia Ciebie tez chwyci nie boj zaby ;)

ja jutro KTG w szpitalu i pewnie badanie na fotelu... po ostatnim ledwo wyszlam z IP. no i jeszcze administracja i na poczte po paczke ale to chyba juz sam M pojdzie bo sie ledwo doturlam... strasznie mi na koniec brzucho wywalilo ostatnio mialam 124cm :szok:i sobie tak mysle ze Maly pewnie spory bedzie. w 33 tc mial 2300g.

marzy mi sie tak szybki porod jaki miala Amy22 :)

reklama
Maluszek, zazdroszczę :sorry2: Ja po wczorajszym niedzielnym ktg i badaniu szyjki dowiedziałam się, że jeszcze pochodzę. Skurcze a i owszem, nawet do 100, oczywiście niebolesne, choć położna określiła je jako bóliki, ja bardziej bym to nazwała napinaniem. A główka wysoko. Następna wizyta, już z USG, w środę. Kurcze, coś mi się zdaje, że nawet po 40 tc będę jeszcze chodzić z brzuszkiem:shocked2:

WITAM:)

Pogoda super także i fotelik sobie przepiorę :))

Jutro rodzice mnie odwiedzają z czego bardzo się ciesze:))

MALUSZEK no czas juz na skurcz eu ciebie także fajnie ż esię rozkręca:))
RISIA mnie też coś ten kisiel kusi hehe ale i też mam parcie na jakieś miecho smażone upieczone :))w sumie jak zawsze ale teraz w ogóle cały czas myśle ze takowy obiad chce zjesć a nie inny :D
POLISIA tak cudnie byc mamą:))ale szczerze ci powiem ze też niekiedy myślę o tym że cudnie i byc bezdzietna jak mnie zacznie moja dwójca na nerwy wchodzić :P :D

Witam się w nowym tygodniu i nadal w dwupaku:wściekła/y:

Tak mi dziewczyny narobiłyście smaka tym kiślem że wczoraj po 11 w nocy musiałam sobie zrobić bo nie dawało mi to spokoju. A dzisiaj od rana już wymyślam jakie to sobie smaki kupie :-D:-D. Uwaga kisiel jest zarazliwy :-D:-D

MALUSZEK - 3mam kciuki za skurczybyki :-)

Witam dziewczynki:-) u mnie cisza :no: doła dzis mam takiego ze masakra mam juz serdecznie dosyc nic nie umiem zrobic bo z bolu kregoslupa nie wyrabiam i do tego jakies zawroty głowy mam ...ryczec mi sie chce ...do tego ciepło sie zrobiło ,kostek u nog prawie nie widze tak mi spuchły....

Witam sie :-) Nie rodze i ja chyba tez troch bede musiala sie naczekac bo jeszcze wczoraj moja mala mnie pod zebrami kopala, tak jest wysoko:szok:
Maluszek no to super, ze ruszylo. Szybkiego rozwiazania zycze wiec:-):-)
Martusia i Risia przyznam sie wam, ze ja pod koniec ciazy dalej dokladam kilogramy wlasnie przez te cholerne slodycze. I codziennie na wieczor powtarzam sobie, ze jutro zero slodyczy i i tak nie dotrzymuje slowa. Mam jakies takie dziwne napady, ktorych za chiny nie da sie kontrolowac.
Jasminum witaj w klubie tych, ktore najprawdopodobniej (choc ludze sie , ze nie) jeszcze troche z tym wielkim bebzonem beda musialy pochodzic:-D:-D:-D:-D:-D Ale pamietaj, jednego dnia moze byc wszystko pozamykane, a drugiego moze dostac mega przyspieszenie- jest milion takich przypadkow.

reklama
witam sie

co do wizyty opiszę na odpowiednim wątku

tak myślalam, ze Liljanna urodzi :tak:

wczoraj pogadałam ostro z synkiem, ze jak nie wyjdzie di piatku to sobie inaczej pogadamy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry