maluszek2012
Fanka BB :)
Ale tu dzisiaj spokojnie, pewnie wieczorem się coś ruszy.
Maluszek ty to przynajmniej jakieś skurcze masz a ja nic. No, ale u ciebie od jutra 42 tydzień się zaczyna... To ja jeszcze muszę się troszkę pomęczyć. Najpierw bałam się, czy w ogóle do września dam radę a teraz boję się, że przenoszę![]()
juz sama nie wiem co lepsze
niepotrzebnie sie nakrecam haha no ja wlasnie tez, nie dosc,że na poczatku uwazalam na wszystko bo pierwsza ciaza sie nie udala, potem sie rozkrecilam no a blizej konca to czlowiek sie modlil zeby wytrwac do 37tyg a teraz juz przenosilam tylko ciekawe ile
)
maluszek2012zaczełam sie nastawiac na cc i lezanko w szpitalu, pomalu trace nadzieje na sn i zastanawiam sie jak ten czas tam wykorzystac
Podsumowywujac nie rodze
Zastanawiam sie teraz jakie znieczulenie wybrac na cc, ostatnio mialam w kregoslup, takze juz z tej dziedziny znieczulen doswiadczenie mam, wiec moze teraz ogólne.
No i skoro jeszcze nie rodze to sobie zjem dzisiaj pizze O! Chociaz tyle dobrego z tego![]()
Miłego dzionka
noo ja nie wiem jak wykorzystac czas w szpitalu!! chyba normalnie bede lazic i lazic po korytarzach dopoki bede mogla
ja nie umiem lezec plackiem, jak cos mnie boli to poleze ale wstaje po jakims czasie bo nie wyrabiam
no chyba,że zle sie nastawiam moze wywolywanie nie jest zle i u nie kazdego trwa wiecznosc
Witam niedzielnie:-) ja nerwowa od rana i chyba dzis komus cos zrobiebrzuch pobolewa kregosłup napier.....ala jak diabli i nic
![]()
przydało by sie chałpe ogarnac konkretniej bo po tych kilku dniach jak mnie nie było to jak pobojowisko wyglada ale checi sa a siły brak niestety
....zazdroszcze tym co siły jeszcze maja...
MIŁEJ NIEDZIELI I SZYBKIEGO ROZPAKOWANIA CZEKAJACYM:-)
oj wspolczuje... mi te bole kregoslupa zyc nie daja juz:-( jak sie fajnie czuje to wystarczy,że cos zrobie odkurze nawet to juz napiepsza i sie nie da nic robic zaraz nerwy i dupa:-( takze zycze lepszego samopoczucia :*
Lililianna ooo to moze niebawem bedziesz tulic swoje maleństwoo oby!!! &&&&
RiSia no to witaj w klubie, ja tez ciagle slodkie bym jadla!! i to wymyslam, mleczko w tubce,milky way masakra Ty to chociaz kisiele jesz czyli malo kaloryczne
Ostatnia edycja:

brzuch pobolewa kregosłup napier.....ala jak diabli i nic
....zazdroszcze tym co siły jeszcze maja...
:-)