reklama

wrzesień 2012 ;)

Monaliza no wlasnie zasiedzial sie ten moj synek:-( szczerze jakbym wiedziala,że cos wkoncu samo ruszy to bym sie nie martwila a tak juz mam w glowie,że mam 4 dni i jak nic nie ruszy to lezanko w szpitalu:-( i juz wmawiam sobie,że bedzie strasznie itd

Axarai no to troszke mnie pocieszylas,że przenosilas 7 dni to moze jeszcze cos przede mna;-) no ale juz mam dosc czekania, tak to nie mysle itd ale jak mnie lapia skurczybyki czy brzus boli jak na @ to juz czekam mysle,a moze to juz dzis:-D wiec ja ostatnio rodze codziennie:-D

no ciekawe jak tam Alebur... i ciekawe co tam u naszej Lotki :)

reklama
Ale tu dzisiaj spokojnie, pewnie wieczorem się coś ruszy.
Maluszek
ty to przynajmniej jakieś skurcze masz a ja nic. No, ale u ciebie od jutra 42 tydzień się zaczyna... To ja jeszcze muszę się troszkę pomęczyć. Najpierw bałam się, czy w ogóle do września dam radę a teraz boję się, że przenoszę:laugh2:

monaliza -tylko częste wizyty w toalecie i to dlatego brzuch mnie bolał jak na @ dzisiaj rano mialam to samo, ale po wizycie w WC przeszło, czyli to jelita czysci (Normalnie czuje ze schudłam hahaha :-D:-D) Myśle ze ten olejek nie dziala, jak ma byc porod to i tak bedzie, ale co do czyszczenia jelit jest swietny. Zostawiam sobie go na czas gdy nie bede mogla sie wykupkać :-)

A tak apropos przeglądu, to mi sie zdarzyło ze przegląd samochod przeszedł za pierwszym razem a w drodze powrotnej do domu pozapalały mi sie wszystkie czerwone kontrolki - niestety naprawa juz nie wchodzla w gre, zatarty silnik.

axarai ten ostatni tydzien to gorzej niz te całe 9msc, Skąd ty kobito tyle siły masz na to sprzatanie i jeszcze zakupy??? Ja juz nie mam tyle werwy do tego wszystkiego. Nawet na zakupy mi jest sie ciezko wybrac.

maluszek2012 zaczełam sie nastawiac na cc i lezanko w szpitalu, pomalu trace nadzieje na sn i zastanawiam sie jak ten czas tam wykorzystac.

jasminum82 tez sie bałam czy donosze do wrzesnia bo ciaze mam doslownie ''przeganiana'' - ciagle byłam w biegu, mało co odpoczywalam, i masz babo placek - zahartowała sie :-D:-D

Podsumowywujac nie rodze
:wściekła/y:
Zastanawiam sie teraz jakie znieczulenie wybrac na cc, ostatnio mialam w kregoslup, takze juz z tej dziedziny znieczulen doswiadczenie mam, wiec moze teraz ogólne.
No i skoro jeszcze nie rodze to sobie zjem dzisiaj pizze O! Chociaz tyle dobrego z tego :)

Miłego dzionka

WITAM:)

U nas ciepełko :))

Dzieci na dworze a ja odpoczywam...zaraz sobie chruściki podjem :))

Aha czop mi zaczął odchodzić ale nie podbarwiony krwią także spoko ;))

Witam niedzielnie:-) ja nerwowa od rana i chyba dzis komus cos zrobie:no: brzuch pobolewa kregosłup napier.....ala jak diabli i nic :wściekła/y: :wściekła/y: przydało by sie chałpe ogarnac konkretniej bo po tych kilku dniach jak mnie nie było to jak pobojowisko wyglada ale checi sa a siły brak niestety :baffled:....zazdroszcze tym co siły jeszcze maja...

MIŁEJ NIEDZIELI I SZYBKIEGO ROZPAKOWANIA CZEKAJACYM:-p:tak::-)

Maluszek to czekanie najgorsze! wydawało mi się, że nigdy się nie zacznie! Pojechałam do szpitala, i powiedzieli, że jeżeli nic się nie zacznie, to w sobotę, 8 dni po terminie do szpitala, i chyba tak się wystraszyłam, bo urodziłam w piątek:rofl2:
Megan, a Ty kiedy masz CC? Właśnie ja się fatalnie czuję, najgorzej w tej ciąży, Malutka ma główkę pod samymi moimi dydami, ciężko mi jest usiąść, a co dopiero nachylić, wczoraj w restauracji na obiedzie to prawie na leżąco musiałam jeść:-)
A ruszyć się musiałam, bo we wtorek godzina 0! Jeszcze dziś zrobię łóżeczko dla Malutkiej, muszę obciąć M, przyszykować rzeczy dla Kacka do przedszkola.

A ja skurcze co 25 minut dzisiaj, torba spakowana, mam nadzieję, że to nie poród na raty, bo ostatnimi dniami skurcze były i ginęły. Dzisiaj trwają od samego rana, najpierw nieregularne, teraz się wyregulowały. :tak:

witam się
nie rodzę... humor lepszy własnie zjadlam kisiel pomarańczowo-ananasowy i szukam teraz innego smaku... od 3 dni bym jadła tylko słodkie...

i nie rodzę... Liljanna kciuki trzymam

reklama
axarai jezeli nic sie samo do srody nie ruszy to mam rano zgłosic sie na IP - pewnie zrobia szereg badan a cc w czwartek. Najgorsze jest to ze nie moga mi wywolac porodu bo poprzednia tez byla cc. Widze ze u Ciebie posladki, tez tak w poprzedniej mialam i wiem co czujesz, mnie zabijała wtedy zgaga, bo synus upatrzyl sobie moj żołądek i bił z główki bez pytania:)
Masz juz wybrane znieczulenie?

Lilijanna Oby Oby - 3mam kciukasy &&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry