Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pasuje do Ciebie ten nickNo, marchewka szkodzi... chyba jak się na niej poślizgnę...
pasuje do Ciebie ten nick
owszem, dlatego taki wybrałam
;-)
ja mam średni dzień.. zima wróciła, auto musiałam odśnieżać, poza tym mdłości - obecne, liczę, że jutro będzie lepiej! Test z obrączką wywróżył chłopca.. nom a ja myślę, że to będzie Girl
była u mnie wczoraj koleżanka, w 13 tyg jest a brzucho ma ulaalalala, poza tym nie ma żadnych przykrych objawów ciążowych, niektórzy to mają farta
dobrej nockino nie napisalas, ze marchewka szkodzi, nikt Ci tego nie zarzuca, ale wez pod uwage ze niektore laski czytaja pobieżnie i tylko sie potem nakrecaja,a tak szczerze mówiąc to ja nic nie napisałam że marchewka nam szkodzi tylko ze wit A szkodzi dzidzi i poprostu trzeba uważać a nie całkowicie zaprzestać picia soku z marchwi ale oki koniec tematu
14sty tydzień, ładny brzusio i absolutny brak ciążowych dolegliwości
Ale jej nie zazdroszczę, ma swoje problemy, poważniejsze niż poranne mdłości...:-
Nie będziesz musiała za każdym razem go wklejać. U góry są "ustawienia" na zielonym pasku, potem z lewej jest "edytuj sygnaturę", w okienku wklej BBCode z suwaczkiem. Wtedy suwaczek zawsze będzie się pojawiał pod Twoimi postami 
a tak szczerze mówiąc to ja nic nie napisałam że marchewka nam szkodzi tylko ze wit A szkodzi dzidzi i poprostu trzeba uważać a nie całkowicie zaprzestać picia soku z marchwi ale oki koniec tematu
eh chcialabym miec juz widoczny brzuszek, od ktorego tygodnia widac?