P
patrysia*
Gość
A tak po za tym poproszę babeczki które jeszcze są w dwupaku o zgłoszenie się coby wiedzieć ile nas jeszcze zostało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Mała pomyliła dzien z noca, i robi sie aktywna około północy, po karmieniu nie chce isc spac. Nie wyglada na głodna, pielucha swierza, nie placze, nie marudzi, nie pręży sie, poprosu upodobala sobie byc na rekach, jak ja połoze to protestuje jak biore na rece to jest ok. I tak potrafi przez 2h, pozniej pada ze zmeczenia na godzinke i znowu nastepne karmienie, takze spac ide ok 4 nad ranem, a o 7 młodego do szkoły trzeba juz szykowac....ahhh W dzien za to jakby dziecka nie było, spi i je. Musze ja jakos przestawic na tryb dzienny, tylko jak??
Trzeba bedzie jeszcze jeden dzis zaliczyc.
ktoras sie pytała o krwawienie u mnie jakies połtora tyg było a teraz to takie dziwne plamienia sluzowe podbarwione na rozowo dziwne
ale brzusio nie boli dupcia tez to chyba wsio ok...a co do wagi to ja wczoraj wkoncu sie zwazyłam
w ciazy nie przytyłam nic a teraz waga pokazuje 8 kg mniej niz przed ciaza (teraz wiem czemu mi spodnie z tyłka leca)
mam nadzieje ze przy karmieniu i dietce jeszcze zgubie reszte mojej nadwagi
.... 

:-):-)