• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie
mam chwilke bo mama jest
Adrianek ma katar :( jednak sie zaraził :(

Polisia kolki moga sie brac równiez z wit. K moje starsze dziecko miało takie kolki, ze hej
Patrysia widze 40 tc uderzył :)

reklama
Hallo Kochane!!
Kciuki przede wszystkim za Nasze Dwupaczki!!!!!
Ja karmię Nestle, tylko tu nie ma Nan, jest Bebe, też pro, ha, i takie tam cuda, i doczytałam, że Ada może robić zielone kupki, przez to żelazo w tym mleku. Karmiłam małą w szpitalu, bo tam mieli to mleczko, i już takie samo kupiłam do domku. Tu koszt jest ok 45zł za 600g. Myślę, że na początek da takiego maluszka można w lepsze zainwestować, oczywiście jak kogoś stać, niektórzy ludzie karmią rozcieńczonym krowim, i dzieciom nic nie jest, a później zmienić na tańsze. Chociaż to i tak zależy najbardziej od dziecka, które mleczko mu przypasuje:-D

AXARAI z tym krowim mlekiem bym bardzo uważała...
MIQ hehe my jedziemy na tym samym wózku :D masz jakąs wizyte KTG na najblizszy czas??

patrysia ktg miałam w pon, teraz jestem zapisana na za tydz na 03.10 na ktg+wizyta no ale mam nadzieję, że do tego czasu się wypakuje, qurcze szkoda kasy już na wizytę

a wkleję Wam tu zdjęcie brzucholka

reklama
AXARAI też znam takie osoby...
MIQ hehe boskie zdjecie :D i zauważyłam ze brzusio w dół idzie?bo wcześniej miałaś nieco wyżej go :) ja mam ostatnie KTG w poniedziałek i tego dnia gin zadecyduje co dalej gdybym się nie rozpakowała wcześniej i chyba jednak dotrwam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry