• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Hejka, melduję, że jeszcze tu jestem! Dziś miałam ktg, usg, badanie gin. i pomiary miednicy, te ostatnie drugi raz, i wyszły zupełnie inne od poprzednich, czy to możliwe????? W każdym razie jeszcze się muszę pomęczyć.

reklama
Hej;-)
Może faktycznie macie rację z tym trądzikiem...dziś też pokazało mu sie pare pryszczyków na szyjce, ale zauwazyłam ze te białe giną i w to miejsce takie czerwone zostaje..może tak sie goi..
My dziś korzystaliśmy z ciepłej pogody i chodziliśmy po polku i opapalismy buzkę;-)Ja waże już tyle samo co przed ciązą ale niestety musiałam wczoraj jechac spodnie sobie kupic bo w żadne sie nie mieszczę bo tak mi tyłek urósł :wściekła/y:i brzus jesze troche wisi, mam nadzieje że wróci do stanu z przed..

Risia zdrowia życze!&&&&&
Fasolka jaka damaulka z tej Twojej córeczki!:-)Rozkoszna:-)

Risia zdrówka życzę

a ja jeszcze nie stawałam na wagę więc nie wiem ;)

Mamuśki dokarmiające - czym dokarmiacie?
my chwilowo nan pro ha 1, ale przy obecnych 90ml starcza na 5-6 dni, a cena 35zł za 400ml, czy jest coś tańszego????:sorry:

Ja dokarmiam Bebiko , tym poradzili mi dokarmiać w szpitalu jak sie pytałam. NAN drogo wychodzi , Bebiko kosztuje 13 zł więc prawie 2 razy tańsze.. W sumie nie dokarmiam dużo 1 max 2 razy i to nie w każdy dzień. tak że do tej pory mam jeszcze pierwsze opakowanie

Mi zdarzyło się trzy razy dokarmić, kiedy była totalna panika pod tytułem wyssałem dwa cyce a głodny :) mamy gerbera 1 i wciąga aż miło, sensacji nie zauważyłam, ale jednak tak na serio jedziemy na moim mleczku.

Czy kolki biorą się tylko z naszego jedzenia czy też po prostu np. z łapczywego ciumkania cycusia? nie wiem jak mu pomóc, bo potrafi wpaść w totalną rozpacz niemal bez powodu, nawet przy cycusiu, ohhh

WITAM:)

I w dwupaku :P

POLISIA kolki dziecko moze mieć samo od siebie...od łykania powietrza również...

Ja nie karmiłam smyków mleczkami MM jak byli mali a dopieor Domsiia przez alergię majac 5 miesięcy przeszliśmy na Bebilon Pepti i super mlesio a Alanek majac 11 miesięcy NAN i również super mlesio...takim całkiem małym nie wiem jakie najlepiej ale pewnie NAN bym kupowała...

Ale nasze forum ewoluuje, jeszcze niedawno głównym tematem był zbliżający się poród a teraz karmienie, dokarmianie maluszków, wysypki itp. ;-)W końcu rozpakowane mamusie już stanowią zdecydowaną większość:tak:. Ja nadal zasilam szeregi (albo jeden szereg :)) brzuchatek i tak Was czytam z zazdrością:sorry:, że macie to już za sobą. U mnie to już na pewno kwestia góra kilku dni, adrenalina rośnie. Dziwnie się czuję, bo ja lubię mieć wszystko zaplanowane a tu kurcze porodu nie da się zaplanować:eek: Nic więc, trzeba czekać. Zdrówka życzę, bo widzę, że co niektórzy się pochorowali.

reklama
Dokładnie żeby dało siez aplanować :D z Domisiem i Alankiem tak miałam to moze w sumie teraz też sie uda?i szczerze juz powoli oswajam sie z myśla ze 1 października pojawię sie na ostatnie KTG i wtedy moze mnie wyśla do szpitala i w sumie będzie tak ok bo będziemy przygotowani jak i M będzie już ze mną w domku a tak w nocy on w pracy a nie daj w nocy chwyci mnie poród...Domis 8 października ma urodzinki takze fajnie Marcelek bedzie mieć z Domisiem w październiku:)ogólnie już sobie na spokojnie czekam co bedzie to bedzie :))tak czy siak to na dniach!!a teraz jeszcze korzystam z przespanych nocek bez słodkiego "alarmu"hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry