Merlin_
Fanka BB :)
moje dziecko było spokojne dzisiejszej nocy - grzecznie budziło sie jadło i szło dalej spać
pierwszy sen to nawet miał na 4 h - później budził sie co 2,5h
no i rano o dziwo dał mi pospać do 10:30
jejku jaka jestem wypoczęta mogłam spokojnie wypić kawe zjeść śniadanie. Później trochę pogaworzył i teraz znów usną
A mąż jak wczoraj wrócił z pracy i zobaczył jak jestem zmęczona kazał mi dziś odciągać pokarm i powiedział ze kupi mi stopery do uszu abym mogła odpocząć
no ale syn dziś dał odpocząć i nie trzeba stoperów
tak sobie myślę bo wczoraj ograniczyłam mu espumisan z 3x na 2x na dzień bo w ciągu dnia udało mi sie go napoić herbatką z kopru i rumianku i może ten brzuszek nie musiał tak ciężko pracować ... Lub dziecko mi sie naprawiło - przynajmniej na dziś 
Mam nadzieję że i u was spokojniejszy weekend
aha Krzyś dziś kończy miesiąc
pierwszy sen to nawet miał na 4 h - później budził sie co 2,5h
no i rano o dziwo dał mi pospać do 10:30
jejku jaka jestem wypoczęta mogłam spokojnie wypić kawe zjeść śniadanie. Później trochę pogaworzył i teraz znów usną
A mąż jak wczoraj wrócił z pracy i zobaczył jak jestem zmęczona kazał mi dziś odciągać pokarm i powiedział ze kupi mi stopery do uszu abym mogła odpocząć
no ale syn dziś dał odpocząć i nie trzeba stoperów
tak sobie myślę bo wczoraj ograniczyłam mu espumisan z 3x na 2x na dzień bo w ciągu dnia udało mi sie go napoić herbatką z kopru i rumianku i może ten brzuszek nie musiał tak ciężko pracować ... Lub dziecko mi sie naprawiło - przynajmniej na dziś 
Mam nadzieję że i u was spokojniejszy weekend
aha Krzyś dziś kończy miesiąc

po 4 latach
....