reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie Kochane.
Nie było mnie jakiś czas, bo jakoś nie miałam siły ani ochoty. Byłam dziś na USG i wszystko jest w porządku, dzidzia rośnie i ma się dobrze, serduszko bije pięknie :) Piszę tu a nie w dziale o wizytach, bo chciałam tylko zaznaczyć że żyję i że jest ok.

reklama
Lotka, wieczorem mam to samo... Cały dzień mnie muli, pod wieczór przechodzi i przeradza się w atak głodu. Wciągnęłam frytki z ketchupem :-p:szok::-p A obiad mi nie przeszedł - ani zupa, ani pyzy.... A fryteczki zapiłam 7up...

Bubuś, ale ładny Dzidź :tak::tak::-D

Lotka, wieczorem mam to samo... Cały dzień mnie muli, pod wieczór przechodzi i przeradza się w atak głodu. Wciągnęłam frytki z ketchupem :-p:szok::-p A obiad mi nie przeszedł - ani zupa, ani pyzy.... A fryteczki zapiłam 7up...

Bubuś, ale ładny Dzidź :tak::tak::-D
Teraz to jeszcze nic, bo jadłam o 19. ale gorzej jak jest koło 22-23..... mam mega głoda i sie powstrzymuje na sile zeby nie oproznic lodowki. To by chyba do niczego dobrego nie doprowadziło... a wlasnie w dzien spokoj... dziwna ta ciąża ;-)

NAGAPALMA i jak???????kciuki &&&

A ja dziwnie;/tzn jeśc mi sie odechciało;/sniadanie jem bo jem a kolacji nawet niekiedy nie jem ale pączka czy czekolade a nawet teraz prażonki(takie chipsy jakby ktoś nie wiedział)to z wielką chęcią;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry