• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
jestem jestem :)

u nas wszystko pięknie i cudnie :)
dzidek śliczny juz taki człekokształtny i pępowinka jest , oj jestem panikara, ale mam prawo - ciesze się ...
dzięki za kciuki i wsparcie :)
Nooooo.... ależ mi ulżyło :tak: Cieszę się bardzo :-D
noo palemko :) dlugo trzmalas :p napisz do weteranek bo tez sie martwia.
a ja korzystając z okazji tez sie czyms pochwale
Zobacz załącznik 430424

Piękne zdjęcie :-D:tak::-D

Miałam dziś sprzątający poranek... alem się domestosa nawąchała, być może tylko mi się wydaje ten zapach nie do zniesienia, w każdym razie przy myciu kibelka musiałam nos ręcznikiem przytkać...:no::szok::eek::-p OKROPNOŚĆ!!!
Zastanawiam się, czy uda mi się przełamać i usmażyć placki ziemniaczane:confused2::sorry::eek:. Tycia chciała je dziś na śniadanie :-D:-D Lubi placki i wszelkiego rodzaju kluchy (po mamusi;-))

jestem jestem :)

u nas wszystko pięknie i cudnie :)
dzidek śliczny juz taki człekokształtny i pępowinka jest , oj jestem panikara, ale mam prawo - ciesze się ...
dzięki za kciuki i wsparcie :)
super, cieszę się :-)

błonka śliczny dzidziuś :tak:

co do zapachów to mnie właśnie najbardziej chemia przeszkadza, a z żywności to czosnek ( który uwielbiam,a teraz jest be), kiszone ogórki i chyba tyle. Tym razem dzidź mnie oszczędza;-) domestosa unikam jak ognia, może jakaś przewrażliwiona jestem ale w poprzedniej ciąży tylko mój mąż czyścił kibel hahah

blonka slicznosci
mnie jutro czeka pierwsze sprzatanie odkad wiem o ciazy w ostatnia sb m sprzatal ja nie mialam sily sie z lozka zwlec ale jutro musze sama ciekawe jak dam rade no ale jak mus to mus

reklama
Palemko kamień z serca, ciesze się, że wszystko u Ciebie ok.

Błonko - śliczna dzidzia.

A ja dziś czuję się fatalnie - nie wiem jak wytrzymam jeszcze tę ostatnią godzinkę w pracy.

Jeśli jutro będę się czuła tak jak dziś to nie wyobrażam sobie sobotnich porządków.....:-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry