reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam:-)
Pojechałam dzis na badania a tam ośrodek zamknięty,urlopy zaległe wszyscy sobie wzieli:crazy:Ja rozumiem że lekarz może byc na urlopie ale żeby wszyscy na raz.No więc byłam zmuszona jechac na miasto do przychodni ,w sumie to i tak miałam jutro jechac na zakupy i po jakis prezent dla chrześniaka bo jedziemy jutro na torcika,jak pomyślę o smaku śmietany z biszkoptem to juz mnie mdli:-p
Ja nie mam od kilku dni problemu z zapachami bo po prostu od tych zatok straciłam całkowicie węch,nawet jak mam w miarę pusty nos to i tak nic nie czuje.Tak więc kupa Alanka juz mi nie przeszkadza:eek:
Dziewczyny jak mnie dziś głowa boli i senna jestem,no ale niestety mężowy wróci przed 21 więc na drzemeczkę nie mam szans.
Palemka jak dobrze że u twojego dzidzia wszystko cacy,oj nastraszyłas troche tym nie pisaniem.
Bubuś Błonka piękniaste zdjątka dzieciaczków:-)
Cyniczna widze że twoje dziecko lubi to co moje,kluchy zreszto to też po mamie:tak:

Niestety przykro mi dziewczyny ale brutalnie jestem zmuszona się z Wami pożegnać. Moje maleństwo dołączyło jednak do aniołków w ok 6 tygodniu. Jutro mam ten przekoszmarny zabieg usunięcia. Nie mam siły pisać nic więcej wybaczcie. Było mi bardzo miło Was poznać i dziękuję Wam za ten wspólny miesiąc i życzę wszystkim i każdej z osobna szczęśliwego rozwiązania we wrześniu! Pozdrawiam ciepło i dziękuję.

reklama
ella bardzo mi przykro. nie jestem w stanie sobie wyobrazic co teraz przezywasz.

palemka - wystaw tylek, zbeym Ci mogla za to niepisanie nakopac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! nakopane! to teraz daj buziola, bo sie ciesze przeogromnie, ze wszystko ok! MuuuuuAA! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry