Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no na pewno na twardym materacu jest lepiej dla kregoslupa niż w foteliku czy lezaczku, ale korzystanie z nich z umiarem chyba nie powinno wyrzadzić szkód. My Małego wkładamy do lezaczka-bujaczka od 5-6 tygodnia, wczesniej nie robilismy tego ze wzgl. na kregoslup wlasnie. No i mały nie lezy w tym dłużej niż godzinę dziennie (z przerwami), zazwyczaj jak jemy albo jak cos chcę zrobić.
ja nie chodziłam na spacery juz 3 tygodnie, bo mały miał katar i trochę kaszelek. Wiem, ze niby powinno się wychodzic nawet z katarkiem, ale mimo to bałam się, ze sie mu pogorszy. I tak myslę, ze teraz jak jest już zimno to chyba powinnam zacząc od werandowania co?

padłam
Co to za banialuki - gorszej bzdury to ja jeszcze nie slyszalam.... w nic takiego dziewczyno nie wierz !!!!! Bo jak bedziesz takich glupot sluchac to skonczysz na obkladaniu dziecka kapusta i przelewaniu jajek nad nim aby zle moce odgonic...to jest chore !!!