Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a co se bedem żałowała 
Cześć wszystkim!!!
NAGAPALMA, ja mam podobnie... moja Zuzina tęż nie bardzo pozwala cokolwiek zrobić. Albo marudzi, albo spi po 5 max 15 minut... U nas jest cykl: śpi - pierd - ryk - lulanie - śpi - wypada jej smoczek - ryk - dać smoczek i polulać - śpi - pierd - ryk - lulanie... etc. etc. etc. Nie opłaca mi się zabierać za żadna większą robotę bo tylko kursuję do wózka(tego posta też piszę na raty... ;-) )

hehehhe dobre, wieczorkiem puszcze jeszcze razod 15 mała mi się spina, chce jesc , a jak jej daje butle, to krzyczy i się wykrzywia, albo zaciąga jak szalona, aż się dławi i znów krzyczy, prawie nic dzis nie zjadła, od wczoraj rana kupki nie robiła, czy to moze byc przez to ? rece mi opadają
claudynka- my jestesmy na bebiku, zaczeło się to na buzi ok 2 tyg temu, wyglądało jak trądzik niemowlęcy, od paru dni zanika, ale buzka jest taka jakby świecąca bliznowata, szorstka w dotyku i się jakby łuszczy, położna powiedziałami ,ze to skaza, w piątek mamy pediatre , to się okaże.