Tygrysek1985
Fanka BB :)
axari no ja wpisuje w poczcie na wp axari@wp.pl tak?
ehh mój mały dostał pleśniawki na języku nie chce jeść, pic nic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...Ja karmie piersia i mm i dopajam ale herbatka albo rumiankowa albo z kopru...pamietam ze z Szymona kazali mi przepajac wodaz glukoza bo wiecznie głodny był ale to było ponad 14 lat temu..tygrysku, chyba sie pomylilas... tam mialo byc "axarai"... brakuje Ci literki A w tym emailu...axari no ja wpisuje w poczcie na wp axari@wp.pl tak?

to musisz teraz uważać, żeby małego nie zostawiać na brzegu, żeby nie spadł.
ale zabobon 

także to od ksiedza zależy
pozniej znow miala pobudke do polnocy wiec juz wiedzialam, ze wraca do siebie. Wina za jej stan w pelni w antybiotyku. najzwwyczajniej ja znokautowal. W poniedzialek lekarka powiedziala,ze jest znaczna poprawa, oskrzela czyste, ale cos tam jeszcze zalega. Katar jest dalej ale nie kazala dawac juz antybiotyku, tylko mechaniecznie juz wszystko oczyszczac-aspiratorek, oklepywanie i inhalacja. Mowila, ze jeszcze troche moze potrwac zanim zupelnie dojdzie do siebie ale najwazniejsze, ze najgorsze juz za nami. Zaczelam wiec wychodzic na spacerki. W koooooncu....................Mi samej juz tak bardzo tlenu brakowalo.Acha! I mimo tej biegunki faktycznie przytyla w tydzien 300gram wiec super. I mleczko wrocilo! Wczoraj juz caly dzien tylko na cycusiu byla, a to co w nocy sciagnelam to zamrozilam