Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fasolka - moja jest właśnie taka jak piszesz, ja też z nią uprawiam "spacering" ;-)nieziemski, tylko, ze teraz zima idzie i juz się tak nie da dłuuuugooo ... nic przy niej zrobic nie idzieeeeejak długo Twój mały tak miał ?

Stokrotko ale to bzdura jest, zabobon. mi mama tyle naopowiadala, wydarla sie na mnie jak Malemu pazurki obcielam ze chory zaraz bedzie, pozniej ze wstazki czerwonej nie ma, pozniej ze nogami w strone drzwi lezy... cuda na kiju mowie Ci
Palemko dziecko karmione mm powinnas przepajac woda z glukoza. ja tak przepajalam Malego jak byl tylko na butli, pediatra w szpitalu tak kazala. natomiast nie wiem ile powinna Mala Twoja wypic. ja robilam picie z lyzeczki do herbaty na 100ml. Synek pil ile chcial. teraz daje tez czasem wode z glukoza [nie z cukrem] i herbatke z kopru wloskiego i zawsze wypije mniej czy wiecej ale wypije.
co do spacerow: ja nie wychodze z Malym tylko wtedy jak pogoda jest naprawde tragiczna typu leje deszcz, pada grad czy snieg. zakladam mu kombinezonik, kremuje buzke, przykrywam kocykiem i jedziemy naszym czolgiem
ostatnio slyszalam ze jak sie nie ma slubu koscielnego to moga dziecka nie ochrzcic... to prawda? czy zalezy od ksiedza? czy od tego ile mu sie da za chrzest?
Fasolko, Maluszku wszystkiego naj :*
nawiasem mowiac M strasznie dziala mi na nerwy. w sumie mamy kryzys. sympatycznie...
to z chrztem, to chyba od ksiedza zalezy. my mamy sam cywilny, ale starszego bez problemu ochrzcil. ale ile za to dostal to nie mam pojecia, bo tesciowa zajmowala sie kwestia "koperty" ;-)Stokrotko ale to bzdura jest, zabobon. mi mama tyle naopowiadala, wydarla sie na mnie jak Malemu pazurki obcielam ze chory zaraz bedzie, pozniej ze wstazki czerwonej nie ma, pozniej ze nogami w strone drzwi lezy... cuda na kiju mowie Ci
Palemko dziecko karmione mm powinnas przepajac woda z glukoza. ja tak przepajalam Malego jak byl tylko na butli, pediatra w szpitalu tak kazala. natomiast nie wiem ile powinna Mala Twoja wypic. ja robilam picie z lyzeczki do herbaty na 100ml. Synek pil ile chcial. teraz daje tez czasem wode z glukoza [nie z cukrem] i herbatke z kopru wloskiego i zawsze wypije mniej czy wiecej ale wypije.
co do spacerow: ja nie wychodze z Malym tylko wtedy jak pogoda jest naprawde tragiczna typu leje deszcz, pada grad czy snieg. zakladam mu kombinezonik, kremuje buzke, przykrywam kocykiem i jedziemy naszym czolgiem
ostatnio slyszalam ze jak sie nie ma slubu koscielnego to moga dziecka nie ochrzcic... to prawda? czy zalezy od ksiedza? czy od tego ile mu sie da za chrzest?
Fasolko, Maluszku wszystkiego naj :*
nawiasem mowiac M strasznie dziala mi na nerwy. w sumie mamy kryzys. sympatycznie...
mi sie wydaje ze chodzi o to, ze w MM jest tylko tresciwe jedzenie, a w cycu to najpierw picie a potem dopiero leci gestsze. no i kazali dopajac. a tez "dopajanie" ma kilka szkól... dawniej zawsze zalecali wode z glukoza, a teraz wiadomo ze lepsza jest sama woda... kazdy lekarz pewnie ma inna wersje jako "swoja"... i tu my-mamuski musimy zaufac sobie i wybrac co tu dac tym naszym maluszkom :-)tak mi mowiono w szpitalu, neonatolog jak i pediatra i wszystkie pielegniarki z poloznictwa. mowily ze z powodu roznicy miedzy mm a normalnym tzn tym z piersi ale nie pamietam juz jakich konkretnie roznic.