Tygrysek1985
Fanka BB :)
oo mi tez cycki wyłażą czy to wina za małego stanika czy co
przespanych nocek życzę oczywiście ;-)
przespanych nocek życzę oczywiście ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed włożeniem do wanienki otul w pieluszkę tetrową i z tą pieluszką dziecko włóż do wanienki, dopiero po chwili odkryj z pieluszki. Dziecko będzie się czuło bezpieczniej.stokrotka.af
Czyli co zrobiłaś, że dzieć nie płakał w kąpieli?
Nie wiem, co robię źle.
2 razy udało mi się młodą wykąpać bez płaczu :-(

Okryj pieluszką tetrową i dopiero włóż do wanienki, po chwili zdejmij pieluszkę.stokrotka.af
Czyli co zrobiłaś, że dzieć nie płakał w kąpieli?
Nie wiem, co robię źle.
2 razy udało mi się młodą wykąpać bez płaczu :-(
Jadaka mi się nie zamykała normalnie, jak nakręcona. 
Adrianna jest na etapie Kubusia Puchatka i wszystko mamy Kubusiowe. Drugi pokój robimy tęczowe przejście (mamy je łączone) tylko jeszcze pomysłu brak co tam. Czy jako, że dziewczynki to iść w księżniczkowy pokój czy w ogóle cosik innego.
Nie wiem czy iść badać cukier czy po prostu taka aura albo i zmęczenie, dzień mamy bardzo aktywny.na buzie moze kup w aptece cutibaza. to taka masc-krem. moze pomoze, u nas po niej buzka ladna sie robi.doberek
Malacz zrobił pobudkę o 5, to mam chwilkę,
Jak juz wiecie zmieniłam mleko Bebiko1 na Bebiko 1 Ha no i malacz od dwóch dni robi zielone kupki. Mleko zmieniam od 3 dni stopniowo, nie od razu. No i teraz nie wiem czy to od zmiany mleka czy co ?
A tak wogóle to na moje oko i nie tylko moje na skaze to nie wygląda, mała ma to tylko na buzi i w zasadziue od paru dni znaika. zastanawiam sie czy nie wrócic spowrotem na zwykłe Bebiko ?????????????
Miał ktoś podobnie ?????????????

Mowil co jest wazne, na co trzeba uwazac. Przebadal malenka mega dokladnie-biodra, stopy, kolana. Pokazal jakie ewentualne masaze, ale raczej zeby tego nie robic, pod jakim kontem maja byc bioderka. Olivcia najpierw plakala a potem sie do niego usmiechala wiec chyba wyczula, ze dobry z niego czlek. Mily na maksa!!!Cierpliwy na maksa.Wizyta kosztowala 100e ale druga juz jest darmowa takze nie najgorzej. I nawet dali mi pokoik dentystyczny

do podkarmienia bo na koncu Olivcia juz bardzo glodna byla.Rotawirusy chcialam zrobic wlasnie w medicusie-koszt 120 za pierwsza, 90 za druga....ladnie sobie wolaja co?
na usg. Trzymam kciuki aby tych szyn nie trzeba było zakladac
(Matko Boska)!!!
myslalam ze to nalot z mleka ale to plesniawki
Jak nie urok to sraczka