Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ślinotok, ślinotok i jeszcze raz ślinotok ;-) piastki w buzi non stop, opuchniete dziasełka. pojawiac sie moga roznie, czasami nawet dzieci sie rodza z zabkami, a np moj mial pierwsze zabki okolo roku. to bardzo indywualna sprawa. :-)Dziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
Dziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
dziewczyny jak przekonac meza do tabletek anty? on chyba mysli ze maly bedzie z mlekiem pil te hormonki...
dokladnie roznie,moja siostra pierwszego zabka miala w 3mzDziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
, syn jak mial 7 mz
Moja mala tez pcha lapki do buzi,slini sie,i jak mi sutka chwyci dziaslami ,to allll

Dziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
MALENSTWO przeczytałam i czekam z niecierpliwością na kolejne wpisy gdyz lubię takie ksiażki i na pewno będe czytać jeśli mi bedzie dane?tzn.będziesz całą publikowac?talent masz także kibicuję ci![]()