Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a i krostki jakby zbladły, zobaczymy jak będzie dalej...
to siedzę sobię z dzieciarnią i mam czas dla siebie 

przybiera w takim tęmpie, że hej podnosi ślicznie główkę, gdzie Sebek podnosił majac 4 miesiace 
ostatnio maż do Sebka i Adrianka mówi tak :"To ch chlopaki damy mamie odetchnąć i puścimy ją do centrum handlowego?" Sebuś powiedzial "tak tatku, mami papa" a Adrianek się usmiechnął byli caly czas grzeczni jak wróciłam
zobaczysz jak zacznie raczkowac i każdy napotrany paproch bedzie w buzi
to dopiero masakra

aaaaa dawaj kundlu ogon 

dziecko pod pache i latam po sklepach.

ale koniec koncow mam ochote wyslac M razem z dzieciem w kosmos i niech nie wracaja troche spokoju bo mi glowa peknie jak nie ten cos chce to tamten i tak w kolko w miedzyczasie telefon sie urywa jak nie moj to M. hah zyc nie umierac 
dzisiaj mialam taka sytuacje, rozmawiam przez telefon i jednoczesnie loguje sie na facebooku, ssak domaga sie mojej uwagi i marudzi, starszy syn cos do mnie brzeczy z jakimis pretensjami i mąż mi cos tłumaczy nooo kurde i to wszystko w jednym czasie
ja zaraz przed okno skacze ten dziec moj znowu sie drze... glodny nie jest sucho ma pic dostal i drze sie i drze... kolka odpada bo nie zachowuje sie jak wtedy. chociaz moze? no ale dalam kropelki. baki ze hej, kupa tez. no ja nie rozumiem naprawde nie umiem wlasnego dziecia uspokoic![]()
lili - kocham ikee........... mam do poznania 120km ale i takl czesto bywam w ikei.
buziaczki wam na ten pochmurny dzionek.
dołączam do pytania. mój Jaś czasem tak ssa i dziąsłami gryzie smoczek że boję się że przedziurawi, a nie chce jeść wtedy bo przystawiam possa chwilę a jak zaczyna mleko lecieć to krzyk bo pon mleka nie chce.
zapraszam do czytania mojej publikacji ksiażki
Siła Miłości - Joanna Dragan
Jaś też zaczął piąstki ssać.