przeniosłam je ;-)Coś mi sie dziwnie wrzucilo. Zdjęcia dałam w temacie zdjęciowym,a tu się pojawiły![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeniosłam je ;-)Coś mi sie dziwnie wrzucilo. Zdjęcia dałam w temacie zdjęciowym,a tu się pojawiły![]()
FASOLKA już koleda?szybko...
bo inaczej by sie nie wyrobili 
Na raty sypia, teraz np śpi mi na kolanach, na poduszce, na swoim
brzuchu.
moja Nataszka pierwszy raz w swoim życiu zasnęła na podłodze, znaczy się na kocyku (żeby nie było ) ;-)i to bez marudzenia, piła se wode i nagle sleeeeeep 

, i do tego chodzi pralka na wirowaniu max głośno - odkryłam na nią sposób pralka :-):-):-) tylko co teraz - mam prać na okręta 

???

hehehehhehe, wpadnij wieczorem .... ;-)

czytałam ze teraz dzieciom będzie wydłużał sie czas aktywności i skracał czas snu do właśnie takich drzemek w ciągu dnia 
ale jakoś ciągnę dalej...
W ogóle od kilku miesięcy chodzi za mną Żubrówka z sokiem jabłkowym! Tere fere...wogóle jak porównuję mi=oje dziecię z dziciami moich kuleżanek, to moja mała to taki mały żywczyk jest, tamte tylko śpią i jedząi się cieszą jak czapkę im się zakłada, a u nas jak na spacer wychodzimy, to jest takie larmo ( młoda nie cierpi się ubierać, rozbierać itd... )
chodzi pralka na wirowaniu max głośno - odkryłam na nią sposób pralka :-):-):-) tylko co teraz - mam prać na okręta???
Boskie hehe !!!
Kiedyś pod koniec ciąży nieopatrznie stojąc w kolejce w Biedronce wypaliłam: "Rety ale bym się napiła Żubrówki!" Dziewczyny... byście widziały te mordercze spojrzenia ludzi wkoło... 9oczywiście jak na złość w momencie kiedy to mówiłam wkoło zaległa cisza...)