Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... a znowu jak robie cos bo tak mi podpowiada instynkt to gadają ze nie doświadczona jestem!! Normalnie mnie szlak trafia!!
Narazie kwituje to uśmieszkiem i ciucho szeptam że chyba się komus zapomniało jak młodym był i dziecko miał i sam błędy robił..Ale jak mnie tak dalej bedą wkurzac i sie czepiać to chyba wezme przykład z Ciebie!

Sebciu - u lekarza prawie dobrze, tzn gardło jeszcze nie ok dlatego dostał kolejną dawkę antybiotyku. Mam się pojawić w piątek. Morfologia nie wyszła bo skrzepy się zrobily i nie dalo rady. CRP wysokie bo 242 a norma jest do 5...
Adus - no cóż ma zapalenie spojówek dostał krople, oczka strasznie mu ropieją biedaczek niespokojny...jak do tygodnia nie przejdzie mam sie z nim stawić u okulisty
Ja - odebrałam cytologie wyszły mi jakieś dziadostwa...muszę iść do gina... ale kolejna wizyta wolna dopiero na 3-1-2013 więc muszę tyrać prywatnie...
- moja owulacja też bolesna, zresztą tak jak @.. ale tak na owu. to mnie jeszcze nie bolało
Cloudynka- Mój tez nie za bardzo lubi jesc jak go trzymam na ręcach. Najlepiej je połozony na podusi w pozycji bocznej. Ale to chyba ja go tak nauczyłam, bo w nocy mi sie nie chce wstawac i tak go karmie i chyba mu tak wygodniej poprostu..zresztą mi też bo jak mi przyjdzie go do karmienia trzymac na rekach to po chwili od tego klocusia już mi drętwieją. A co do tego wiercenia, to jak mój się tak wierci a wiem że jest głodny to poprostu za kazdym razem jak odwraca głowę to wyciągam mu butle i czekam aż się uspokoi i tak dopóki głód nie przeważy nad chęcią wiercenia.;-)
Ja mam manię na kamerę, i się śmiałam do mojego M, że dzieci to mnie będą tylko z głosu pamiętać, bo to ja ciągle kręcę. A jak oglądamy filmy później, to m mówi, no znowu Ciebie mało jest
Cloudynka ja to niestety ciągle słucham od mojego M, kiedy będzie mnie mniej! A mi ciężko jak byk, bo znowu zaczęłam łykać anty, i do tego inne, przed ciążą paliłam papierosy, więc dodatkowe kilasy też przybyły, i ćwiczyć za bardzo nie mogę, bo mnie ten brzuchol jednak boli jeszczeA i najważniejszy punkt, w ty roku 40 kończę, więc już o wiele ciężej zgubić tłuszczyk. I czekoladzie białej z Lindta z musem śmietankowym ni jak nie mogę się oprzeć!
a zapomnialam zapytac: jakich termometrow uzywacie do mierzenia temp u maluszkow? i gdzie ta temp najlepiej mierzyc?
A jeszcze was podpytam czy wasze dzieciaki mają tak że zlewa je potem na buzi ?
bo to właśnie chodzi o powołanie a nie robienie czegoś bo tak trzeba... wiesz w prawosławiu też sa odstępstwa od normy jak w każdej wierze. Mogłabym sie nawet zgodzic na ten chrzest w kościele ale oczywiście z mojej rodziny wszyscy są prawosławni a innowierca już nie moze chrzcić ok są zasady - rozumiem tylko świat sie zmienia tak jak piszesz o tych ślubach i rozwodach mogli by trochę ułatwić może jak by wszystko było bradziej sprzyjające i ludzkie może tak bym się tym nie przejmowała ... Na razie pozostaje mi wierzyć ze teściowa zapomni o temacie
a jeszcze dodam dlaczego Krzyś nie moze być ochrzczony w cerkwi czyli w prawosławiu jak ja .. otóż zdaniem mojej teściowej i teścia co mówi ze nienawidzi "ruskich" to będzie miał trudniej w życiu ?! Bo tu tylko jedna cerkiew i to w warszaiwe trzeba jechac do niej .. bo wszystkie dzieci są innej wiary i w szkołach nie ma tej religii itd a mężu co mówi ... mówi ze on nie rozumie języka modlitw i nie zna tradycji itp - a ja sie pytam jakie trudniej bedzie miało w życiu czy ja mam tak ciężko jak raz w miesiącu jadę sie pomodlić nie to dla mnie przyjemność co do nierozumienia sama wszystkiego nie rozumiem ale od tego są tłumaczone modlitewniki i religia przy cerkwi w weekendy dla dzieci po za tym jak maż nie rozumie mojej wiary tak samo ja jego nie rozumiem... ale zawsze zamknąć sie tylko na swój pogląd jest najłatwiej a ja musze sie pogodzić z jakimś faktem ... w tym przypadku raczej nie odpuszczę dopóki nie będzie kompromisu

moja młoda wczoraj miała faze na marudzenie cały dzien
dzis w koncu na bioderka idziemy.Co do pracy to mi konczy sie umowa z koncem roku czyli macierzynski i koniec wspołpracy ale i tak miałam w planach z tamtad sie zwolnic ,do pracy sie nie wybieram predzej az mała do przedszkola pojdzie do złobka nie mam przekonania a pracowac po to by 90% pensji niani oddac to sie mija z celem .Zreszta z tamta dwojka tez byłam w domu do wieku przedszkolnego i teraz tez mam taki zamiar.