• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam wszystkie wrzesniówki, czytam was od kilku dni ale niestety nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Ja jestem czynna zawodowo a po pracy moja corcia zajmuje mi caly wolny czas bo jest bardzo steskniona po całym dniu bez mamy. Własnie pół godziny temu zasnela i dopiero teraz moge usiąśc na forum jednak zmeczenie daje mi znac i pewnie zaraz pójde spać bo rano o 5.30 znowu pobudka do pracy

reklama
cyniczna mi tez lekarz pozwolil brac ten antybiotyk ktory bralam a na ulotce pisalo to samo co u Ciebie

ja dzis tylko czytam, nie pisze, masa problemow sie nazbierala powaznych, mam nadzieje, ze dzidz przetrwa te nerwy ze mna

WITAM:)

Co za zimota;/

MARTUSIA
aby problemy mineły&&&
CYNICZNA no to super;)))ah nie mogę się doczekać kiedy ja zobacze moja machająca kruszynke;)))

dziewczyny te ciążowe objawy mijają do 12 tyg, ale chodzi o wszystkie objawy? ból piersi też? bo nie wiem czy jak mnie przestanie boleć, to mam wpaść w panikę czy nie... a brzucha to w ogóle nie mam, nic a nic, zupełnie płasko...

KASIA P to twoje pierwsze baby?to nie ma co się martwić brzuszek może wyjść nawet dopiero w 4 mieisącu....a jedne to mają takie brzuszki w 9 mieisiący jakby były dopieor w 5 ;))także brzuszek to sprawa indywidualna nie zawsze musi byc gigant...

U mnie juz na dole bardziej uwypuklone a za tym wiekszy brzuszek jest ale też flaczek miałam po ciąży z Alankiem(po Domisiu miałam płaski...)

hej, hej!
z tymi objawami ciążowymi to pewnie u każdej z nas będzie inaczej, z inną intensywnością i w innym czasie nastąpi koniec. Ja jestem w 9 tyg. i teraz rano nie mam mdłości, a wieczorem wracają. Apetytu brak. Brzuch nabrzmiały, ale tylko wieczorem, chociaż ja np. już na dole brzucha czuję takie twarde :) Piersi mam bardzo bolące..
Poza tym masuje brzucho od czasu do czasu i rozmawiam z nim, wmawiając mu i sobie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku :-)

Tak to moje pierwsze maleństwo będzie, kurcze jak ja bym chciała już brzuszek :tak: a jestem płaska jak deska. Co do objawów to są jeszcze ale dobrze wiedzieć że mogą niedługo zacząć przechodzić, gdybyście o tym nie pisały to pewnie nie wiedziałabym co się dzieje.

Kasia w poprzedniej ciązy to piersi dopiero mnie rozbolaly w 4 miesiacu ciąży :-D w 16 tc pojawiła się siara... masakra... teraz piersi bolą już teraz i to raczej nie mija... mnie w poprzedniej ciąży bolały calą ciążę...byly takie wrażliwe, ale u każdej kobiety jest inaczej.

Co do piersi to raz je czuje a raz nie tak samo z mdłościami(nie sa tak mocne jakby co)raz są raz nie i np.dzisiaj rano były ale zjadłam chlebka to przeszły że nawet zrobiła się ochota na chipsy serowe które podjadłam ;]

reklama
W ciąży z Tycią piersi bolały mnie w I trymestrze bardzo, w II były tylko tkliwe, ale za to w III powtórka z Iego + siara przy każdym dotknięciu.:szok::-p Ale mdłości to mi nieco później przeszły... chyba tak w 11+ tyg.. A swoją Myszkę czułam od 16ego tygodnia.:-D Ach, czekam na to, czekam...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry