• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka - my też mamy bal 18 lutego, ale raczej nie pójdziemy, bo ani nie potanczymy za bardzo, ani się napic nie można, więc jakos nie bardzo się skłaniam by iść, mam pytanko ty z tego Mogilna jestes koło Gniewkowa ?

reklama
Lotka - my też mamy bal 18 lutego, ale raczej nie pójdziemy, bo ani nie potanczymy za bardzo, ani się napic nie można, więc jakos nie bardzo się skłaniam by iść, mam pytanko ty z tego Mogilna jestes koło Gniewkowa ?
hmmm Gniewkowa sa w sumie w Polsce trzy... i zadne jakos bardzo bardzo blisko Mogilna, ale precyzujac, z Mogilna w kuj-pom, jakies 25km na wschod od Gniezna ;-)
ja z reguły nie przepadam za tancem, ale fajna ekipa bedzie, no i mam zamiar sie wybawic na zapas ;-)

My za bal już dawno zapłaciliśmy,więc idziemy. Blisko domu,więc jak coś szybka ewakuacja :) Idziemy grupą,więc może będzie fajnie :)
To chyba wybiorę się do dobrego gina w mojej okolicy, a o szpitalu do rodzenia pomyślę później. Bo faktycznie nie jestem skazana na powiatowy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry