Tygrysek1985
Fanka BB :)
mnie dzisiaj boli dol brzucha i jajniki niby nie mocno ale jednak promieniuje do krzyza i do kolan zdenerwowalam sie dzisiaj moze to od tego nie wiem coz to za ch........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale zawsze cierpliwie mnie wysluchala i nigdy od niej nie uslyszalam, ze panikuje albo cos w tym stylu... a jak byłam w szpitalu to ordynator mi mówi "to pani nosi to dziecko - to pani ma intuicje - a my to musimy sprawdzić..." także lekarze jak z bajki
ja poprzednia ciaze chodzilam do gina pracujacego w jednym szpitalu, a pojechalam rodzic do innego, ktory mi bardziej odpowiadal(calkiem w innym wojewodztwie). nikt nie mial nic przeciw, bez problemu mnie przyjeli. tak samo zrobie tym razem.A ja nadal na etapie szukania dobrego lekarza... muszę na kolejny tydzień umówić wizytę, a nawet nie mam pojęcia do kogo. Ciężka decyzja.... Głównie chodzi o to,że chciałabym rodzić w jednym z Warszawskich szpitali, a w okolicy brak lekarza, który by w takim pracował. Większość pracuje w naszym powiatowym, a tam niby wszystko ładnie pięknie, ale mówią na ten szpital umieralnia i jakoś mnie odtrąca.
Dziś ciągną mnie pachwiny,więc może domek rośnie, a jak rośnie domek to może brzuszek też zacznie?
W kolejny weekend mamy bal karnawałowy- planujemy iść, przy czym ja nie planuję przesadzić z zabawą, delikatnie i spokojnie. Mam sukienkę i tak myślę czy za dwa tygodnie też będę ją miała czy wyrosnę...w biuście pewnie już jest zbyt mała....ech.
A ja nadal na etapie szukania dobrego lekarza... muszę na kolejny tydzień umówić wizytę, a nawet nie mam pojęcia do kogo. Ciężka decyzja.... Głównie chodzi o to,że chciałabym rodzić w jednym z Warszawskich szpitali, a w okolicy brak lekarza, który by w takim pracował. Większość pracuje w naszym powiatowym, a tam niby wszystko ładnie pięknie, ale mówią na ten szpital umieralnia i jakoś mnie odtrąca.
Dziś ciągną mnie pachwiny,więc może domek rośnie, a jak rośnie domek to może brzuszek też zacznie?
W kolejny weekend mamy bal karnawałowy- planujemy iść, przy czym ja nie planuję przesadzić z zabawą, delikatnie i spokojnie. Mam sukienkę i tak myślę czy za dwa tygodnie też będę ją miała czy wyrosnę...w biuście pewnie już jest zbyt mała....ech.