reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Nagapalma ja w pierwszej ciazy panikowalam strasznie...moja lekarka myślałam, ze ma mnie dość :) nie dość, ze jeździłam to jeszcze bombardowałam ją smsami :-D ale zawsze cierpliwie mnie wysluchala i nigdy od niej nie uslyszalam, ze panikuje albo cos w tym stylu... a jak byłam w szpitalu to ordynator mi mówi "to pani nosi to dziecko - to pani ma intuicje - a my to musimy sprawdzić..." także lekarze jak z bajki:-D

Martusia mnie dzisiaj bolą jajniki też taki dziwny ból raz mocniejszy raz mniej... biore nospe i ide sie polozyc:)

MARTUSIA hop hop PW;))

Ja dzisiaj też lepiej...ogólnie ja tylko czekam aż zaatakują bo jednak w dwóch ciązach miałam to i owow i aż dziwne aby teraz nie było :P

Jestem umówiona na 22 luty wizyta;)

Patrysia to dzień po mnie:D wiesz, ze ciąża ciąży nie równa:) ja z Sebkiem krwawiłam do 20 tc od 4 tc teraz na razie cisza, oby tak dalej :)

Błonka ja sie ciesze, ze mam tylko mdłosci i zepsuty węch a nie przytulam się do muszli :D

A ja nadal na etapie szukania dobrego lekarza... muszę na kolejny tydzień umówić wizytę, a nawet nie mam pojęcia do kogo. Ciężka decyzja.... Głównie chodzi o to,że chciałabym rodzić w jednym z Warszawskich szpitali, a w okolicy brak lekarza, który by w takim pracował. Większość pracuje w naszym powiatowym, a tam niby wszystko ładnie pięknie, ale mówią na ten szpital umieralnia i jakoś mnie odtrąca.
Dziś ciągną mnie pachwiny,więc może domek rośnie, a jak rośnie domek to może brzuszek też zacznie? ;)
W kolejny weekend mamy bal karnawałowy- planujemy iść, przy czym ja nie planuję przesadzić z zabawą, delikatnie i spokojnie. Mam sukienkę i tak myślę czy za dwa tygodnie też będę ją miała czy wyrosnę...w biuście pewnie już jest zbyt mała....ech.

To czekamy razem ;)ja mam na 15:40...

Tak tak wiem ale jendak te mdłości wymioty jak i w jednej tak i w drugiej były...owszemz Alankiem lepiej niż z Domisiem także hehe moze czym wiecej razy jestem w ciąży to dolegliwości mniejsze :D :P

A ja nadal na etapie szukania dobrego lekarza... muszę na kolejny tydzień umówić wizytę, a nawet nie mam pojęcia do kogo. Ciężka decyzja.... Głównie chodzi o to,że chciałabym rodzić w jednym z Warszawskich szpitali, a w okolicy brak lekarza, który by w takim pracował. Większość pracuje w naszym powiatowym, a tam niby wszystko ładnie pięknie, ale mówią na ten szpital umieralnia i jakoś mnie odtrąca.
Dziś ciągną mnie pachwiny,więc może domek rośnie, a jak rośnie domek to może brzuszek też zacznie? ;)
W kolejny weekend mamy bal karnawałowy- planujemy iść, przy czym ja nie planuję przesadzić z zabawą, delikatnie i spokojnie. Mam sukienkę i tak myślę czy za dwa tygodnie też będę ją miała czy wyrosnę...w biuście pewnie już jest zbyt mała....ech.
ja poprzednia ciaze chodzilam do gina pracujacego w jednym szpitalu, a pojechalam rodzic do innego, ktory mi bardziej odpowiadal(calkiem w innym wojewodztwie). nikt nie mial nic przeciw, bez problemu mnie przyjeli. tak samo zrobie tym razem.
my tez idziemy na bal, ale dopiero 18 lutego. sukienke mam z dawna wiszącą w szafie, no i tez licze, ze bedzie dobra haha a pewnie na koniec sie okaze ze jednak jakis problem, bo to jeszcze prawie 3tyg :-)

reklama

ja leczyłam sie u innej lekareki mialam rodzic gdzie indziej ale potem wyszło, ze rodzilam w szpoitalu, gdzie przyjmuje moja ginka a kiedy ja rodzilam ona była na urlopie:)

Patrysia ja mam na 12:30 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry