• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dziewczyny a co myslicie o bolach w krzyzu. :/ od 3 dni boli mnie w krzyzu. Przeszukalam caly internet i jestem zla na siebie bo ludzie wypisuja istne glupoty wiec przestaje czytac i pytam sie Was :) Dodam ze oprocz tego nic innego nie wypatrzylam (odpukac) oprocz mdlosci i lekkich kluc w macicy czasami, bardzo sporadycznie.
POcieszam sie ze moze to ze stania (jestem nauczycielem w przedszkolu) i przemeczenia, albo cos mnie zawialo. Ostatnio w przedszkolu bylo baaardzo zimno ...nie moglysmy dogrzac sali...

Oj chyba bede musiala przelozyc wizyte na wczesniejszy termin tak mnie wystraszyly te wypowiedzi w necie.

rany teraz przeczytalam o nowym sposobie na depresje popordoaowa i wiecej mleka :szok: poprostu wkleje linka ale dziewczyny co maja mdlosci niech nie czytaja bo jest to obrzydliwe na maxa

sorka usunelam linka bo makabra poprostu!!!

Ostatnia edycja:
No... Pojechałam na to usg. Gin zrobiła je w tempie ekspresowym i się ze mnie śmiała, ze wszystkie inne kobiety cieszą się, że się lepiej czują, tylko nie ja. No, ale ona po to tu jest, żeby pokazać, że wszystko jest z Dzidziem ok. ;-) I rzeczywiście wszystko ok - małe rączki, małe nóżki i serduszko rytmicznie bijące też jest... Ależ ulga... Nienawidzę tego czasu, kiedy mdłości przechodzą, a ruchów jeszcze nie czuć!!! Brak kontroli mnie dobija!!! Dzięki, dziewczyny, za wsparcie! Dzidź do Was macha z odpowiedniego wątku :tak::-D

Echhh, scaner nadal w rozsypce, a baterie w aparacie rozładowane... No, to "pomachamy" chyba jutro dopiero...

A, jednak się udało :) i już macha :)

A ten antybiotyk to amotaks. Gin stwierdziła, że mam go brać i że jest bezpieczny w ciąży, obojętnie co na ulotce piszą....

Ostatnia edycja:
reklama
No... Pojechałam na to usg. Gin zrobiła je w tempie ekspresowym i się ze mnie śmiała, ze wszystkie inne kobiety cieszą się, że się lepiej czują, tylko nie ja. No, ale ona po to tu jest, żeby pokazać, że wszystko jest z Dzidziem ok. ;-) I rzeczywiście wszystko ok - małe rączki, małe nóżki i serduszko rytmicznie bijące też jest... Ależ ulga... Nienawidzę tego czasu, kiedy mdłości przechodzą, a ruchów jeszcze nie czuć!!! Brak kontroli mnie dobija!!! Dzięki, dziewczyny, za wsparcie! Dzidź do Was macha z odpowiedniego wątku :tak::-D

.

jak ja się z Toba zgadzam, jeny! ja zeświruję! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry