• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Cyniczna no to niezle zrobilaś a zapytalas się o paczkę świąteczną?? też bym zapytala a co... i oj gdyby mnie takie cos zrobili... to bym od razu awanture robila... ja na razie jak zloze pismo to nie informuje ich o ciąży...jakos sobie poukładają...jeżeli cię coś martwi do lekarza... jestem zdania, ze lepiej jechać 10 razy niepotrzebnie niz jeden raz za malo... i jak to moja lekarka mowi, ze mam pamiętać, ze to ja biorę odpowiedzialność za swoje dziecko...

Demetrios
ja w pierwszej ciaży nie jadłam nic kompletnie... nie moglam patrzec na jedzenie... tylko piłam...ale lekarka mowila, ze ciaza sie roziwja dobrze:) i to było najważniejsze:)

hej dziewczyny :)
wedlug kalendarzyka ciazy tez jestem wrzesnioweczka :)
chcialam przeczytac wszystkie posty ale chyba nie jestem w stanie ;)

ja narazie nie mam zadnych dolegliwosci poza bolesnymi piersiami... oj to malo przyjamne, szczegolnie ze dokucza mi to juz od ponad 2,5tyg;/ co prawda wczoraj rano zrobilo mi sie niedobrze, ale zaraz przeszlo, wiec nie wiem czy mam to traktowac jako poranne nudnosci:P

pozdrawiam Was wszystkie :) mam nadzieje ze bedzie nam sie milo tutaj obcowalo ;)

to ja jutro bede najlepszym dowodem na to że bez jakich kolwiek objawów ciąży z fasolką jest wszystko super:)!!! na 8.30 mamy wizyte a dzis ze szpitala wyslali nam 2smsy ze panuje epidemia grypy i wymiotów i żeby nie zabierać ze sobą dzieci do szpitala ,no ale Kropek idzie z nami:)
Cyniczna mi si etez wydaje ze wszystko dobrze z Twoja fasolką a objawy poprostu zaczynają ustepować:) toć to już 10tydz:) ale jesne jak bardzo si emartwisz to idz nie zaszkodzi wizytka a spokojniejsza bedziesz i Ty i Maluszek:)
a w sumie j ajestem najlepszym dowodem że można nie mieć objawów ciążowych tzn mama jak byla ze mna w cizy to do 4miesiaca nie wiedziala ze ktos u niej w bzuchu mieszka , miala okres i kompletny brak objawów dopiero jak zaczełam si eruszać to wystraszon apobiegla do lekarza ze cos jej sie w brzuchu zalęgło :) a to byłam ja:) więc kochane musi być wszystko dobrze :)

reklama
CZEŚĆ i czołem kluski z rosołem :-D:-Da tak na poważnie to ogórasowa z kartoflami:-) - zjadłam dwa talaerze :eek:- a to dowód na to, że dziś wróciłam do świata żywych żołądeczek odpuścił i mdłości dziś mniej męczą, energii mam za trzech , ale podbrzusze lekko pobolewa jak na @ no i troszkę krzyżyk, ale to ponoć normalka ciążowa, więc nie panikuję, zacznę jutro ;-):-D... jak dalej będzie si :happy: ah te objawy, jak je mamy, to narzekamy, jak ich nie mamy - to panikaaaa:szok::szok: normalna rzecz:tak:

pokuś - na pocieszenie pwoeim, że mi objawy znikneły w tym samym tyg co tobie, pamiętasz w zeszłym tyg na dwa dni, co spanikowałąm i do lekarza pojechałam i z dzidosławem było wszystko oki :tak: więc głowa do góry, poczekaj do jutra ;-)

cyniczna - z tymi antybiotykami , to nigdy nic nie wiadomo, co do objawów, to tak jak wyżej napisałąm, mam nadzieje, że wszystko jest si ;-), ponadto tak jak błonka pisze, zaczynasz od jutra 11 tydzien , więc może objawy będą ustępowały .... ja się tu tak wymądrzam, a sama panikuje ciągle :) więc jeśli masz czuc się z tym zle i zamartwiac , to tak jak ja - mykaj do lekarza :)

gorgusia - super, że mdłośći Ci przeszły :-D

kasialapa - wita na wrzesniówkach, rozgość się :-)

pajka - ja tez wolę pojechac do lekarza, a niech sobie pomyśli, że panikara jestem - a co :tak: mama to gdzieś, wolę to niz zamartwaić się i z siebie wychodzić, tak jak mówisz, to my odpowiadamy za nasze dzideczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry