R
RiSiA
Gość
witam się wieczornie 
Ayni teoretycznie możesz to blenderem zrobić
wrzucę przepis na wątek kulinarny 
Lotka u mnie nie ma kto sie bawić z małym oprocz mnie
Palma ja własnie walczę z moim i oduczam go bajek...
Tygrysek zajefajny tekst do M

Maluszek dlatego polecam Ci talk dla dzieci... w te miejsca daj minimalnie talku i nie bedzie się pocił w tych miejscach
nie będzie odparzeń.
Kasia a może po prostu jest to odparzenie
azs cieżko stwierdzić tak samo skazę bialkową - przerabiałam to ze starszakiem a on po prostu miał zbyt dużą ilość bialka w diecie
tzn przebiałkowienie
Fasolka wy już 2 szczepienie?? czy 1? bo my na pierwsze idziemy 11 grudnia
Merlin kciuki trzymane mam nadzieję, ze po wizycie ok
Taycia no mi też gin proponował ten krążek miałaś go kiedyś?
Ayni mój 2 latek spał ze mnną tzn musiał być usypiany z M albo ze mna... teraz zasypia sam jak pojawił się synuś
Ryba ale dlaczego Cie dziwi? Twój maluch śpi do 12
moj wstaje o 7...jest aktywny na 30 minut idzie dalej spać wstaje o 12 znowu przez pół h-godzinki aktywny i tak do kapieli apotem jest aktywny. Moj nawet jak chce sie z nim bawic zamyka oczy
on non stop śpi...
Ayni teoretycznie możesz to blenderem zrobić
Lotka u mnie nie ma kto sie bawić z małym oprocz mnie
Palma ja własnie walczę z moim i oduczam go bajek...
Tygrysek zajefajny tekst do M

Maluszek dlatego polecam Ci talk dla dzieci... w te miejsca daj minimalnie talku i nie bedzie się pocił w tych miejscach
Kasia a może po prostu jest to odparzenie
tzn przebiałkowienieFasolka wy już 2 szczepienie?? czy 1? bo my na pierwsze idziemy 11 grudnia
Merlin kciuki trzymane mam nadzieję, ze po wizycie ok
Taycia no mi też gin proponował ten krążek miałaś go kiedyś?
Ayni mój 2 latek spał ze mnną tzn musiał być usypiany z M albo ze mna... teraz zasypia sam jak pojawił się synuś
Ryba ale dlaczego Cie dziwi? Twój maluch śpi do 12
on non stop śpi...
. Używamy pampersów 3 i one mi ciągle z boku przeciekają! Wkurza mnie to strasznie, bo Mały jest wtedy cały mokry i muszę go przebierać. Jak używałam 1 i 2 nie było tego problemu, z 3 na początku też nie. Za duże nie są bo mój Mały ma już 7kg a one są od 4-9kg, może prędzej za małe? Na początku przeciekały tylko gdy spał na boku i to po dłuższym czasie, ale dziś leżał na plecach i zrobił raz siusiu, a bokiem wyleciało i wszystko mokre. Wygląda tak jakby ten wkład na środku był za mały, tzn. kiepsko wsiąka? Nie wiem czy mój Mały tyle siku robi, że pampers tego nie mieści? Wiem że są też pampersy te pomarańczowe sleep&play, nie wiecie czy są lepsze, może one będą bardziej chłonne? Bo ja już szału dostaje!!!