reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej:)
czytam czytam ,patrze gdzie Axa a zapomniałam że odwyk ma:-p
U nas odwilż wiec korzystając Marcela wystawiłam na dwór a sama zabrałam się za mycie okien tarasowych,reszte zostawiam na kiedy indziej bo dzis jakas padnięta jestem.Wczoraj pierwszy raz od ponad 3 miesięcy podałam Marcelowi mleko z puszki,cycował ponad 2,5h po myciu i dalej zasnąc nie mógł wyssac tez juz nie było co,więc zrobiłam 150 ale wypił tylko z 60 wiec głodny chyba nie był,wnerwił sie za to tą butelką i jak tylko zabrałam go ojcu przytulił się i zasnął.Miałam nadzieje ze po takim maratonie pośpi dłużej a on wstał za 2h i dawaj matka cyca i do rana pobudki były często,to juz 3 taka noc i jestem padnięta.
Ja prezenty mam juz z głowy:tak:czekam na pocztę i kurierów
Future ja w tym roku pierniczków nie piekłam,mam lenia,ale musze pomyslec jakie ciasta na święta,zapytam męża co zamawia bo to i tak bedzie tylko on jadł a my patrzec się to upiekę mu jakie chce.
Ojeja jak mi się japka drze nie mogę zapanowac nad ziewaniem.

Tygrysku- dlaczego ja nie widzę tej reklamy?
Gorgusia- u nas też chlapa. wybrałam się z małym na spacer ale pchanie wózka to nie lada wyczyn był:tak:

Kurcze a my chyba na etapie kolejnego skoku bo jak patrze na wykres to właśnie zaczynają nam się tyg marudzenia i parę tygodni tak:szok: i faktycznie mały humorzasty strasznie..w ogóle z rąk by nie schodził a śpi góra 10 minut i zaraz pobudka..no chyba że na rękach cały czas go trzymam. W nocy też nerwowo niby śpi ale strasznie niespokojnie:-( Aż mi go szkoda bo strasznie nie swój, a siebie też mi szkoda na samą myśl o kilku takich tygodniach :szok:

w nast tyg m nadprogramowo będzie siedział w pracy
a ja przy małej nie zrobię za dużo porządków

jakoś trzeba sobie radzić ;)
będzie wielkie sprzątanie weekendowe:-D

Mafu to tak jak u mnie młoda spi po piec minut dosłownie ,marudna a dzis to normalnie przechodzi sama siebie my z moim m na zmiane cały dzien ja nosimy :eek:,brzusio mieki kupki normalne wiec nie boli jej chyba:no: .My prezenty juz prawie wszystkie mamy jutro jak pojda do szkoły bedzie akcja pakowanie:-p;-) ...

reklama
witam sie :)

ja jeszcze nie mam prezentow beda w przyszlym tygodniu. poza tym dziec ciagle chory i sie buntuje i wez tu zrob cokolwiek jak on tylko raczki i chce sie przytulac. ja nie wiem on chyba sie szaleju najadl...

ale widze jeden pozytyw - Oliwek dostal o 23 150ml i spal do 7 :D. dzis mam ten sam plan :D. no i jutro juz sami zostajemy M na 12h do pracy.

Taycia zdrowka
Mafu no my tez mamy czasem podobnie az rece odpadaja
Axa tesknim :*

Do góry