reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

hej u nas też skok jak nic ... w nocy budził sie co dwie godziny i to z mega płaczem jak nigdy w dzień w cale sie to nie zmieniło najlepiej siedział by na rękach i byle co to płacz :-(

reklama
no hej ;) my dziś pierwsi z Gustawem, bo nas czkawiszka dopadła o 6 rano ;)
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.

aha, nasze wczorajsze wypieki ;)
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797 pierniczki 015.jpgpierniczki 017.jpgZobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803

fasolka ubiegłaś mnie...

Dzień doberek :-) wszystkim
Witam się po krótkiej przerwie , chora ... skonczyło się na antybiotyku :)

Piszecie wszystkie o Świętach i przygotowniach , ja nawet nie mam czasu by o tym pomyśleć, wskoczyłam na chwilkę , bo mała oglada teraz bajkę (pewnie potrwa to z 5 minut ;0 )ostatnio malizna jest nie do zniesienia, cała aż lata -dosłownie, macha rączkami, nózkami, nakarmić ją jest bardzo ciężko, a do tego chce byc tylko na rękach, nie jestem w stanie jej nigdzie odłożyć i tym samym cokolwiek zrobić :sorry: , ledwo ja gdzieś odłoże, to w ryyyyyyyyk !!!!!!!! i tak cały dzień :(
nawet prezentów nie zrobiłam i pewnie juz marne na to szanse, w tym roku święta musimy sobie podarować ...

future- piękne wypieki:tak::-D , a co to jest mata ???? U nas mata to coś na czym się leży, więc odpada :wściekła/y:

axa
- jak przeżyłąś detoks BB

fasolinda - witaj :)

reklama
WITAM!

Wszystkim ZDRÓWKA!

Ech co ja miałam za noc :/ Alanek czesto się budził do tego te stany podgorączkowe maja codziennie :( Domis też miał pobudki a potem wstać i nakaqrmić Marcelka przebrac bo i kupsko zwalił no masakra tak biegac do trójki dzieci w nocy :/ ale za to spalismy do ok 8 gdzie przewaznie do 6 się spało bo tak Domiś już na nogach bywa...Marcelek dopiero wstał :)

Ogólnie nieciekawie u mnie jest...

Poczytam niedługo bo teraz czasu nie mam...

Do góry