reklama

wrzesień 2012 ;)

Hihihi u mnie to samo
a masz jakiś cynk na dobra lokalizacje gdzie kupować tanio sinlac ? co jeszcze dajesz z tego typu smakołyków dla alergików ?

ps ja sie dziś zarejestrowałam na bobovita i też przyślą mi jakieś próbki a co będziemy próbować a zimno jest to papiery do pieca :tak:

claudynko a może raz dziennie kaszkę sinlac z nestle,jest to bezglutenowy produkt zbożowy,nie zawiera białka mleka krowiego i sojowego,jest po 4 miesiącu,ją robisz na wodzie i ma właściwości podobne do mleka,taki zamiennik ona taka słodka dosyc to powinna posmakowac.Ja do tej pory daję Alankowi zamiast mleka,teraz to tak raz na 2 dni bo cwaniak duży to woli kanapeczkę na śniadanie:tak:
Własnie wczoraj przysłali mi próbkę sinlacu a dzis z hippa słoiczek jabłuszek przysłali próbki herbatek i kupon do rosmana z jakimis rabatmi na słoiczki.Marcel skończył 4 miesiące i zaczynaja reklamy przychodzic z rozszerzaniem diety.Tylko po co mi te papierki w kopertach, próbki by mi wystarczyły:-D
Palma gratki zębola:-)

Cosik miałam napisac ale skleroza niestety:dry:

reklama
Palma gratuluje zabka :D
My dzisiaj po drugim szczepieniu, strasznie plakala... A teraz nic, bez goraczki, nie marudzi wiecej niz zwykle tyle ze spiaca. Zostawilam z bratem niech buja :)

Tajgerku synus udaje skrzypiace drzwi :P bardzo przekonywujaco
Palma gratki zabka! :)
Okami Tobie a raczej Tosi tez gratki :)

dziewczyny Wy szybko dajecie dzieciakom jabluszko itp. czyli tylko moj ciagle na mleku i ewentualnie herbatce?

PS oswiadczyl mi sie po raz rugi maz tym razem na przedwczesne urodziny i mam pierdzionek :D

Tajgerku synus udaje skrzypiace drzwi :P bardzo przekonywujaco
Palma gratki zabka! :)
Okami Tobie a raczej Tosi tez gratki :)

dziewczyny Wy szybko dajecie dzieciakom jabluszko itp. czyli tylko moj ciagle na mleku i ewentualnie herbatce?

PS oswiadczyl mi sie po raz rugi maz tym razem na przedwczesne urodziny i mam pierdzionek :D

Gratulacje oświadczyn i życzę co roku takiego prezentu :-D
Ja też tylko na samej piersi a pierwsze smakołyki chce podać w połowie stycznia a to mniej więcej dlatego ze pierś mu wystarcza, a my teraz wyjeżdżamy najpierw na sylwestra do wrocławia a później ja 2 stycznia jadę do rodziny do białegostoku i wracam około 9 stycznia więc nie chce nic jeszcze dodatkowo do podróży mu kombinować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry