reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Lenka też tyłek podnosi jak leży na brzuchu, jak leży na plecach to denerwuje się strasznie bo usiąść chce - głowę podnosi a reszta nie idzie:-D:-D W huśtawce macha nogami tak że zawsze kocyk zrzuci, chyba ma frajdę z tego:) W łóżeczko kopie w dół od karuzelki, tak że sobie melodyjki zmienia:-D:-D:-D Na kolanach też źle, bo ona siedzieć chce:baffled: nie mam mowy o pozycji półleżącej. Ale obracać się nie ma zamiaru na razie:baffled::confused: Ślini się bardzo i na dodatek memła sobie bluzeczkę muszę jej śliniak zakładać.
Moja niunia nie bierze antybiotyków ale spanie też jej się posypało kiedyś potrafiła 6h ciurkiem przespać w nocy a teraz dobrze jak 3h prześpi.
Palma gratki:) I już wiadoma dlaczego malutka u mamusi chce być. Dziąsełka bolą a jak boli to mamusia przytuli:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
claudynko musimy dac rade...
ja po dzisiejszej wizycie u pediatry ,mala osluchowo czysta...pytalam o te bezobjawowe zapalenie pluc ,ze moze rtg bym zrobila...a lekarz na mnie wielkie oczy i mowi ze w szpitalu by wykryli jak by bylo cos nie tak...jedynie zalecila podawanie zelaza moze poprawi apetyt.
JA od 3 dni podaje malej jabluszko i je z checia:tak:jutro podamy marcheweczke

Palemko gratulacje zębusia :D

Marlenko musimy przetrzymać, choć ja już dzisiaj z godzinę przepłakałam, bo mała nic nie jadła, na dodatek krzyczała cały dzień :( A z tym zapaleniem płuc to właśnie o to chodzi, że nie daje żadnych objawów i jest nie do wykrycia inaczej jak przez rtg. Ja się pocieszam, ze w naszym przypadku nie jest możliwe że zapalenie płuc utrzymuje się 2 miesiące bez objawów. Gdyby to było to to już chyba dawno wylądowalibyśmy w szpitalu... Mam taką nadzieję.

Gorgusia łyżwy trzeba było sobie na ten spacer ubrać heh :-p
Cludynka a próbowałaś jednej czy więcej butelek? wiem, ze są mleka smakowe, ale to chyba dla starszych?
martusia kto udaje skrzypiące drzwi Ty czy mały? :-p
taycia śliczna focia, nie tnij m -się może Ci jeszcze przydać heh ;-)
nagapalma gratki zęba

a swoja droga ciekawe która z nas pierwsza wklei zdjecie zebuszka

mam migdały białe od ropy jakby mi tam kto farbę wylał heh

Kasieq no u nas dokladnie to samo, tyle ze malego bardziej ciagnie do pelzania niz siedzenia, siedzenie tez, ale na kolankach. Jak jest na brzuszku to krzyczy, ze nie potrafi , denerwuje sie, wiec go zabieram, wtedy jeszcze wiekszy krzyk. Hustawka zla, na lezaczku wygina sie , kopie, juz nie wiem co mam z nim zrobic.

Dopiero teraz przysiadlam , maz ze mna w domu tez i tak na zmiane sie z nim bawimy, trzeba mu cos pokazywac, bo jak jest sam to mu w glowie tylko przekrecanie na brzuch i nerwy ze sie nie da.

Palma, gratulki!! ale ciesza takie kroki milowe! :)

nie wiem, moze teraz czas na jakis skok rozwojowy, czy cos?
oooo juz koniec spokoju..

claudynko a może raz dziennie kaszkę sinlac z nestle,jest to bezglutenowy produkt zbożowy,nie zawiera białka mleka krowiego i sojowego,jest po 4 miesiącu,ją robisz na wodzie i ma właściwości podobne do mleka,taki zamiennik ona taka słodka dosyc to powinna posmakowac.Ja do tej pory daję Alankowi zamiast mleka,teraz to tak raz na 2 dni bo cwaniak duży to woli kanapeczkę na śniadanie:tak:
Własnie wczoraj przysłali mi próbkę sinlacu a dzis z hippa słoiczek jabłuszek przysłali próbki herbatek i kupon do rosmana z jakimis rabatmi na słoiczki.Marcel skończył 4 miesiące i zaczynaja reklamy przychodzic z rozszerzaniem diety.Tylko po co mi te papierki w kopertach, próbki by mi wystarczyły:-D
Palma gratki zębola:-)

Cosik miałam napisac ale skleroza niestety:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry